Ti hiányoljátok Kobayashit és Bruno Sennát a mezőnyből? [F1]
Koba nem volt nagy eresztés, de ebben a mezőnyben még így is egy erős közép pilóta, itt lenne a helye.
Senna meg egy fizetős pilóta volt, aki a neve végett került az F1-be, és ő úgy szerezte azt a pár pontot tavaly, hogy fényévekkel volt jobb autó a Williams a jelenleginél.
Kobayashi egy abszolút kozépszerű versenyző volt, én nem szerettem mert sokszor bajt csinált, de ennél a szerencsétlen gutiéreznél fényévekkel jobb.
Hát Sennánál gyengébb versenyzőt még soha nem láttam komoly csapatnál, nagyon orültem amikor megtudtam hogy végre kikerült a forma 1-ből. Még
Még a kis Piquet is sokkal jobb volt nála, pedig enyhén szólva ős sem volt egy nagy tehetség. Bottas sokkal tehetségesebb, még akkor is ha ebben az autóban nem tud bizonyitani.
De ha már erről van szó nekem Timo Glock hiánynzik, ő tényleg kivételes tehetség volt. Nekem az egyik kedvencem volt, Toyotás korszakában nagyon nagy versenyeket ment. Kb 15 éve nézem a forma 1-et, de szerintem ő a legnagyobb elveszett tehetsége az F1-nek. De ez van, ha nincs pénz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!