Mi a véleményetek Kimi Raikkönenről?
Kimi, mit lehet csinálni Finnországban? KIMI: " Hát nyáron lehet horgászni, meg szexelni. Nos, télen a horgászat kiesik."
Forma a fazon az biztos.
Elképesztő egyéniség!!! Muszáj ott lennie a FORMA 1-be MINDÖRÖKKÉ!!! Ezek a beszólásai, meg amikor tavaly bement a zsákutcába a Brazíl nagydíjon... Áhh.... Óriási. Főleg, hogy most visszatért érzem ezt az elképesztő jelentőséget benne. Régen inkább a csöndes finn volt, de már akkor is ez a stílusa volt, csak valahogy nem mutatta így ki:D. Elképesztő forma a srác.
Vezetni pedig tud, nagyon. Durva, hogy 23 együléses autóverseny után az F1-be kalauzolták, és rögtön pontot is szerzett. Nagy tehetség. Nem vagyok benne biztos, hogy Hamilton nem nagyobb, vagy Vettel, de Räikkönen is nagyon tud vezetni, stabil és szenvedélyes. Igaz nem látszik rajta, de belül tudom én hogy élvezi mocskosul ezt a versenyzést. A nagy öregekre emlékeztet kicsit, Huntra például. Vettel, Hamilton már ez a kinevelt tehetség, ő viszont én úgy érzem, igazi ösztönös, őstehetség. Egyébként a nyugodtsága nagyon jól jön neki szerintem mert a vezetésben sosem szabad kapkodni. Hamilton a forrófejűsége miatt jópár évet már elrontott. Vb címet is dobott el e miatt. Ráadásul azért is igaz ez az őstehetség rá, mert egyrészt tényleg valahogy vele született ez a rajongás a vezetés, a sebesség iránt, ő neki egyszerűen isten azt mondta hogy Kimi nyeld le a Vodkát és vezess:D!!!! Másrészt meg ő gyakran teljesen más íveken autózik mint a többi versenyző, és ez látható is nála, több szakértő már, de szurkoló is megyfigyelte ezt.
Egy óriási forma és egy őstehetség.
A kettő lehet összefügg?!?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!