Azért Hamiltonnak nem volt mindig szar autója. Tavaly a McLaren volt a legjobb autó de Hamilton nem tudta megszerezni a címet.Az idei Merci se gyenge.
2013. júl. 31. 12:33
22/28 Kamillewis válasza:
??? Tavaly. A McLarennek. Legjobb autója. Na ne szívass! Tény h nem voltak olyan rosszak mint most de azért, wow ez erős. Amúgy meg a tavalyi évét a csapat szúrta el. egy az egyben. Értékelhetetlen kerékcserék sora, technikai gondok. kiesett vagy 6 versenyen és ebből csak 1 volt az ő hibája. A lényeg az h a RedBullt autóügyileg nem lehet megverni. Newey egy zseni de attól még Vettel nem jó pilóta.
14/L
2013. aug. 2. 14:07
23/28 anonim válasza:
#21 - te láttad a tavalyi évet? Mert Hamiltonon 1 másodpercig sem múlott az, hogy VB legyen, a csapat rontotta el a rossz kerékcserével, és a megbízhatatlan autóval, amivel 2x az 1. helyről esett ki.
2013. aug. 2. 15:17
24/28 anonim válasza:
Hamilton jó versenyző, de top autóval nyer mindig. Tavaly jó ideig a McLaren volt a leggyorsabb kocsi, de megbizhatatlan volt az igaz. A mostani mezőnyben Raikkonen és Button nyertek tényleg gyenge kocsikkal és onerőből.
2013. aug. 3. 01:08
25/28 anonim válasza:
Én Alonso fan vagyok, de elismerem hogy Vettel is jó, viszont szerintem ilyen az állás:
1. Alonso
2. Räikkönen
3. Hamilton
4. Vettel
5. Rosberg
6. Webber
7. Button
8. Perez
10.di Resta
2013. aug. 12. 21:10
26/28 anonim válasza:
NEM! NEM! NEM! NEM! NEM JOBB VETTEL, MINT ALONSO SEMMIVEL SEM. PONT FORDÍTVA! ALONSO 1000x JOBB VETTELNÉL! VETTEL AZÉRT NYER MINDIG, MERT A RB-NÁL VAN EGY A. NEWEY, AKI JÁRTAS AZ ŰRHAJÓTERVEZÉSBE!
Ez a véleményem.
2013. dec. 11. 15:45
27/28 anonim válasza:
szerintem sok pilóta ugyan olyan tehetséggel bír mint vettel vagy alonso!!! pl:button rosberg hamilton raikkönen. de ha visszamegyünk a múltba akkor is: hill schumacher senna coulthard fisicella fittipaldi és még sorolhatnám
2014. aug. 17. 13:22
28/28 anonim válasza:
Nosztalgikus így 7 év és ezer megváltozott körülmény után visszaolvasni ezt a kérdést meg a válaszokat...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!