Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Ti egyetértetek abban, hogy a...

Ti egyetértetek abban, hogy a forma 1 ből a Vettel sokkal jobb mint az Alonso?

Figyelt kérdés
2013. júl. 26. 16:57
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Na ja.. De megint ott lehet az a HA, hogy ha nincs az a gond 2007-ben Brazíliában Hamiltonnak a váltóval asszem.
2013. júl. 26. 20:00
 12/28 anonim ***** válasza:
Nem a váltó romlott el hanem véletlenül benyomta a rajtprocedúra gombot.
2013. júl. 26. 20:12
 13/28 anonim ***** válasza:
Alonso viselkedése? Mi a baj vele? :-D
2013. júl. 26. 23:02
 14/28 anonim ***** válasza:
69%
Alonso jobb mint Vettel, pedig kicsit sem szeretem jobban Alonso-t mint Vettelt. Rosberg semmit nem tett le az asztalra? Ezt komolyan mondod? Az egy dolog hogy nem volt még top csapatnál, de nagyszerű versenyző. 3 évig nagyon lenyomta Schumacheret. A Monacoi hétvégét meg dominálta, egész hétvégén senkinek köze nem volt hozzá. És nyert idén 2 futamot, a nagy világbajnok gangster rapper csapattársa pedig 1-et sem... Ha nincs a Sepangi csapatutasitás, akkor a világbajnokság is máshogy állna.
2013. júl. 26. 23:40
 15/28 anonim ***** válasza:
66%

Itt milyen megmondóemberek vannak:)! Ez ezért volt az azért, neki ennyiszeres világbajnoknak kéne lennie, neki annyiszorosnak, és ha nem esett volna ki 1972-be Niki Lauda a Német Nagydíjról, akkor már Rubens Barrichello lenne, a Forma 1 királya, 7 és fél világbajnoki címmel, és az az esetlen Sumáher pedig maximum a locsólókocsit vezetné, és akkor Vettel sem indulna most az F1-be és akkor Alonso a RB-nál lenne és most megszámlálhatatlan világbajnoki címe lenne, de persze csak ha Hamilton nem szegi meg a megbeszélt szabályt a 6 évvel ezelőtti Magyar Nagydíjon.

Hagyjátok már ezeket a ha, de, ámbár és hasonló kezdetű mondatokat.

Ez a helyzet ezzel kell számolni, nem új sorsot írni.

Szerintem Vettel jó versenyző, aki vitatkozik ezzel az egy bälfäsz divatdrukker, 2007 és 2008-as kezdő éveiben, fiatalon is már, rengeteg, hozzáértő szurkoló látta benne a jövő egy nagy bajnokát nem is alaptalanul. 2009 óta a Red Bullba veri a mezőnyt, igaz valószínüleg (amúgy honnan tudjátok?) abba a 2 max. 3 legjobb kocsiba biztos benne volt szinte minden évben, és sokszor lehetséges hogy elsőként. Az állapítható ebből meg hogy egy mindenképpen tehetséges, klasszis F1-es versenyző, de mivel még nem váltott rivális csapatokra, ezért nem tudjuk pontosan a helyiértékét meghatározni.

Alonso egy szintén rendkívül tehetséges pilóta, 2003-tól vezet egy valamire való autót, és már rögtön abba az évbe nyert is futamot. Trulli aki szerintem szintén egy kiváló sebességű sofőr, nem tudott egyértelműen első számú pilótaként funkcionálni a fiatal spanyol mellett, ezzel is mutatva a versenyzői kvalitásait csapattársának. 2005-06-ba világbajnok lett, bár szoros csatában, amibe mondhatni a sors állt sokszor mellé inkább. 2007-be érdekesmód a fiatal Hamiltonnál nem teljesített jobban, ám ebbe az érdekes dolog az, hogy viszont Hamilton aki akkor még csupán az első évét teljesítette a Száguldó Cirkuszban, közel sem nőtte ki magát akkora pilótának az új évtizedben mint spanyol csapattársa. Tehát ebből az okból adódóan én már sokszor elgondolkozok azon, hogy Hamiltont semennyire sem hátráltatta az, hogy újonc. Ebből viszont az következik, hogy két közel azonos kvalítású piltótáról beszélgetük, akik közt az aktuális forma többet dönt, mint a puszta tehetség (példa: 2011). 2008-ba és még '09-be is Alonso egész jól kezelte a Renault gyengeségét, eképp is tanubizonyságot téve a tehetségéről. Az új évtizedben eddig 3 évad ment le, de 2x is esélyes volt a világbajnoki címre és a Ferrari a 3 közül talán leggyengébb évében lett egyedül "csak" 4. alig lemaradva Vettel csapattársától. Fernando Alonso mindenképpen egy stabil, kiemelkedő tehetségű pilóta, a legjobbak közé sorolandó.

De a legjobbak közt (Hamilton, Alonso, Vettel, Räikkönen) azért nehéz különbséget tenni mert ha jól számolom még csak Alonso és Hamilton volt 1x egy csapatba egy nagyon érdekes és általam is vitatott helyzetben.

Így én most 2013-ban őket négyüket mondom a legjobb pilótának mert tökéletesen 4 különböző top autóban furikáznak.

Én nekem ez az álláspontom erről.

2013. júl. 27. 02:04
 16/28 anonim ***** válasza:
0%
Na végre valaki aki elismeri Vettelt!
2013. júl. 27. 10:05
 17/28 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért pontoztatok le. De a legjobb versenyzők között még bőven ott van Button és Rosberg is. És az a felületes néző aki csak az éppen aktuálisan túlsztárolt versenyzőkben látja meg a tehetséget.
2013. júl. 27. 13:11
 18/28 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. júl. 27. 19:45
 19/28 anonim ***** válasza:
72%
Alonso jobb, kíváncsi lennék hogy mit kezdene vettel a ferrariban. De ma FIA a kedvenc vettelkéért -_- Groseant megbüntetni ok nélkül, azt a kanyart mindenki ugy veszi hogy egy csöppet kimegy a pályárol. Szánalom Massa is azt nyilatkoztata hogy teljesen szabályos volt. FIA SZÁNALOM
2013. júl. 28. 21:01
 20/28 Kamillewis válasza:

Abszolúte Hamilton fan vagyok és azt gondolom hogy jobb pilóta Vettelnél. Lehet hogy a vb címeknél 1-3 az állás de én akkor is úgy gondolom. mert persze, hogy nem csak az autó nyeri a címeket de akkor se hinném , hogy Vettel hjaj de jól teljesítene egy Force Indiában. Alonso és Hamilton mennek két szar autóval már évek óta és így is hihetetlen dolgokat hoznak ki belőle. That's is:)

14/L

2013. júl. 31. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!