F1-re milyen öltözék javasolt lányoknak? Milyen egyéb dolgokat vigyek magammal mindenképp?
A szandált mindenképp felejtsd el, meg az ilyen balerina cipőket. A legjobb öltözék szerintem egy topp rövidnadrággal és sportcipővel :)
Ha nem ülőhelyre mész akkor mindenképp vigyél valami esernyőt, mert annyira tűz a nap, hogy alig lehet kibírni. Ja és sok vizet vigyél :)
Igen, állóhely lesz. Eszek szerint az esernyőt engedik bevinni? Mert lényegében ez is olyan lesz, mint egy fesztivál, oda pedig általában nem engedik az esernyőt, mert hogy balesetveszélyes.
Kedves első, el sem tudom képzelni a F1-et a párom társasága nélkül, de köszi a jó tanácsot! :)
Naptej, kalap vagy baseball sapka feltétlenül legyen nálad!
Egy rövidnaci és egy póló, top teljesen jó. Jól bejáratott, kényelmes cipő. Esernyőt is lehet vinni, sőt eső ellen is jó azért felkészülni, sose lehet tudni mi lesz.
Ja igen és ha időjárás változás állna be, tehát esőt ígérnek, akkor meleg cuccot és esőkabátot, mert azt hiszem 2 évevoltolyan hideg, még pulcsiban is odafagytunk, s ha elázik a ruhád, akkor annyi, odafagysz..de szerintem idén ilyesmire nemkell számítani, ilyen drasztikusan nem igen fog megváltozni az időjárás.
Távsövet is javaslok, mert a kivetítőn az eredméneket csak azzal lehet látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!