Van egy olyan versenyem, hogy egyenesen vállmagasságban tartok egy energiaitalt OLDALRA nyújtva a kezemben, és az győz, aki a legtovább tartja. Milyen taktikák, esetleg trükkök vannak arra, hogy több ideig megtartsam?
Figyelt kérdés
2013. júl. 11. 12:11
1/13 dirtboy válasza:
forgasd a kézfejed,így nem csak ugyan azok az izom rostok dolgoznak a vállban,később kezdesz görcsölni.
az is előny ha előtte megiszod így könnyebb lesz a doboz. :D
2/13 A kérdező kommentje:
Nem lehet forgatni, mert ki lessz nyitva a teteje és nem szabad kiönteni sem. :D
2013. júl. 11. 12:16
3/13 anonim válasza:
Megkérdezhetem hogy te meddig tudod tartani?
4/13 A kérdező kommentje:
Jösz a versenyre mi? XD
De amúgy még nemtudom, meddig, még megkell venni az energiaitalt, hogy gyakoroljak.
2013. júl. 11. 12:22
5/13 dirtboy válasza:
hát akkor edzés rá,gyakorold csak figyelj rá hogy mire jön a verseny a vállad kipihent legyen.
6/13 A kérdező kommentje:
És erre jobb ha lessz valami trükköm,
2013. júl. 11. 12:23
7/13 A kérdező kommentje:
:D hÁT JA
2013. júl. 11. 12:23
8/13 anonim válasza:
Jah én nem megyek, nem azért kérdeztem :D Csak szoktunk ilyet csinálni kickbox edzésen, aztán kíváncsi voltam, hogy megállnám e a helyem egy ilyen versenyen!
9/13 A kérdező kommentje:
Énis jártam kickboxra, az jó :D
2013. júl. 11. 12:30
10/13 A kérdező kommentje:
megveszem és leírom , meddig bírtam
2013. júl. 11. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!