Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Tanácstalan vagyok. Vajon...

Tanácstalan vagyok. Vajon indulnom kellene?

Figyelt kérdés
Nemrég ajánlatot kaptam egy versenyre(lovaglás). Kezdő kategóriában indulnék, azonban én bizonytalan vagyok magamban. Nem vagyok benne biztos, hogy készen állok rá, sosem terveztem, hogy versenyezzek. Mindig csak a szabadságot, és az élményeket, az örömöt kerestem ebben a sportban. Egy verseny viszont nagy felelősség, és nagy stressz, hiszen közönség előtt kell szerepelnem, ami nekem is, és a sporttársamnak is (mármint a lónak) teljesen idegen, és új. Nem tudom, hogy versenyeznem kellene-e. Félek,hogyha nem indulok, vagy ha indulok is, és nem nyerek, csalódást okoznék az oktatómnak, és magamnak is. Hiszen korántsem biztos, hogy jól fog sikerülni a verseny. Szerintetek mit kellene tennem? 13/L.

2013. jún. 13. 18:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Indulj.
2013. jún. 13. 19:10
 2/7 *Glissade* ***** válasza:
100%

Ne ígyd fogd fel! Ha más nem, akkor tapasztalat szerzésnek jó lesz:)

Fontos, hogy azt tedd amit TE szeretnél. Ne hagyd, hogy rá kényszerítsenek bármire is. Ha neked az a megérzésed, hogy nem kéne versenyezned, akkor ne tedd! Viszont ha szeretnél menni, akkor törekedj arra, hogy kihozd magadból a maximumot.

Teljesen mindegy mi lesz a verseny végeredménye, soha nem ez a lényeg, hanem az, hogy magadhoz képest hogyan teljesîtettél.

Úgy vagy tökéletes ahogyan a világra jöttél!

2013. jún. 13. 19:23
 3/7 anonim válasza:

egyetértek az előzővel

szerintem sem árt ha indulsz

ha nyersz akkor lehet hogy kedvet kapsz a versenyzésre

ha nem akkor sem kell csalódnod, mert valakinek ceszíteni kell, nem lehet mindenki első helyezett

de ha nem szeretnél indulni, akkor ne erőltesd magad rá

akkor majd talán máskor, vagy soha

:)

2013. jún. 14. 12:14
 4/7 anonim válasza:
Ha most nem teszed meg lehet sosem kerül rá sor és ha nem egész életedben bánni fogod hogy nem tetted meg
2013. jún. 14. 21:25
 5/7 anonim válasza:

Indulj!

Én is lovagolok, és szintén volt egy ilyen lehetőségem nekem is, de visszautasítottam. NAGYON MEGBÁNTAM!!!! 13/L

2013. jún. 15. 14:31
 6/7 trebor93 válasza:
Ha nem próbálod/tad ki tudod meg mi lett volna ha...
2013. jún. 25. 16:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Indulj! Es ne a nyeres legyen egybol a celod. Allits fel egy olyan celt, ami elerheto, hogy mondjuk a gyakorlatok X%-at megprobalod hibatlanul megcsinalni. Ne legyen tul nehez a cel es ne legyen tul konnyu.

Do the best and forget the rest.

2013. júl. 31. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!