Tanácstalan vagyok. Vajon indulnom kellene?
Ne ígyd fogd fel! Ha más nem, akkor tapasztalat szerzésnek jó lesz:)
Fontos, hogy azt tedd amit TE szeretnél. Ne hagyd, hogy rá kényszerítsenek bármire is. Ha neked az a megérzésed, hogy nem kéne versenyezned, akkor ne tedd! Viszont ha szeretnél menni, akkor törekedj arra, hogy kihozd magadból a maximumot.
Teljesen mindegy mi lesz a verseny végeredménye, soha nem ez a lényeg, hanem az, hogy magadhoz képest hogyan teljesîtettél.
Úgy vagy tökéletes ahogyan a világra jöttél!
egyetértek az előzővel
szerintem sem árt ha indulsz
ha nyersz akkor lehet hogy kedvet kapsz a versenyzésre
ha nem akkor sem kell csalódnod, mert valakinek ceszíteni kell, nem lehet mindenki első helyezett
de ha nem szeretnél indulni, akkor ne erőltesd magad rá
akkor majd talán máskor, vagy soha
:)
Indulj!
Én is lovagolok, és szintén volt egy ilyen lehetőségem nekem is, de visszautasítottam. NAGYON MEGBÁNTAM!!!! 13/L
Indulj! Es ne a nyeres legyen egybol a celod. Allits fel egy olyan celt, ami elerheto, hogy mondjuk a gyakorlatok X%-at megprobalod hibatlanul megcsinalni. Ne legyen tul nehez a cel es ne legyen tul konnyu.
Do the best and forget the rest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!