Szerintetek lesz valami ebből a Mercedes ügyből? (F1)
Figyelt kérdés
2013. máj. 26. 13:49
1/4 anonim válasza:
Nem, mert az FIA adott engedélyt első kézből a tesztelésre.
2/4 anonim válasza:
Legfeljebb az lehet az ügy vég kifejlette, hogy a többi csapat is tesztelhet 3 napot! Büntetés semmiképp nem lesz a Mercedes számára, mert nem szegtek szabály, mert a tesztelést megelőzően konzultáltak az FIA-val illetve a pirellivel!!
3/4 A kérdező kommentje:
Én is ezt gondolom, de akkor mért pattog PONT a Ferrari és a Red Bull, akiktől tényleg nincs már mocsokabb csapat? (Már bocs, de ez az igazság, mert amilyen undorító húzásaik vannak, a Mercedes eltörpül még ezzel a teszteléssel is...)
2013. máj. 26. 18:34
4/4 anonim válasza:
én félek h komoly büntetést kapnak miatta, mert mint pl. ebben a cikkben kiderül nem volt minden tiszta ennél a tesztelésnél:
talán megússzák egy pénzbírsággal, vagy eltilthatják őket egy versenyről, vagy elveszik a konstruktőri pontjaikat... ne legyen igazam, de sztem ez most komolyabb lesz, mint az elsőre sokan gondolták
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!