Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Mit szóltok, hogy Perez-t...

Mit szóltok, hogy Perez-t leszerződtette a McLaren Hamilton helyére, aki pedig a Mercedes-hez igazol?

Figyelt kérdés
Én nem értem a Ferrari-t, miért nem volt nekik jó Perez?
2012. szept. 28. 13:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nagyon csalódott vagyok, hogy Hamilton egy olyan fostalicska csapathoz igazolt, akik három év alatt se tudtak összerakni egy normális autót! És mindezt a pénz miatt! Élete legrosszabb döntését hozta meg ezzel!
2012. szept. 28. 14:46
 2/13 anonim ***** válasza:

Hamiltonra jellemző a döntés.Körülbelül ugyanennyi ésszel vezet a futamokon is, mint ahogy ezt a döntés meghozta.

A Ferrari esetében pedig gondolom Alonso tiltakozott, hogy esetleg egy jó pilóta legyen a csapattársa.Majd igazolnak valami "örökígéret"-tesztpilótát Massa helyére.

2012. szept. 28. 15:01
 3/13 anonim ***** válasza:
Lewis "Money" Hamilton
2012. szept. 28. 15:10
 4/13 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy annyira rossz döntés volt. Hátha jobb autót rak össze a Mercedes jövőre.

De szerintem ésszerűbb lett volna a Sauberhez szerződni, mert idén fényévekkel a Mercedes előtt járnak!

2012. szept. 28. 15:28
 5/13 A kérdező kommentje:

ma 15:01

Ezt most Perez-re vagy Hamilton-ra érted? Mert Hamilton sztem meg sem fordult a fejükben, azok után, hogy mi volt a McLaren-nél, Perez viszont nagyon nyerő húzás lehetett volna, főleg hogy a Ferrari tesztprogramjában volt, erre képesek hagyni, hogy a McLaren elvigye? Ráadásul ilyen hülye érvet, hogy még túl fiatal... Sztem ez nagy hiba volt a Ferrari-tól...

2012. szept. 28. 15:29
 6/13 anonim ***** válasza:

valójában, Massa a legjobb pilóta a ferkának. Elfogadta a status quo-t a csapatnál, és pont olyan a teljesítménye, hogy nemsok vizet zavar a címért harcoló alonsonál.

Ha kicsit erősebb lenne, nemcsak az ellenfelektől, de Alonsótól is elvenné a pontokat, és mivel a ferka sajna gyengébb a mekinél, és a redbullnál, és a lotusnál sem feltétlenül erősebb, létfontosságú a pilótasorrend a csapatnál. Egy erősebb pilótával esélyük sem lenne az egyéni címre.

nem véletlenül lobbizik mellette alo, nem kell neki egy ifjonc, aki nekiesik. Ez már megvolt Hamiltonnal. Mi lett a vége? elbuktak egy sima VB-címet, mert egymástól vettek el egy rakás pontot.

2012. szept. 28. 20:51
 7/13 anonim ***** válasza:
Hami meg a Meki is a pénzt választotta a siker helyett. Majd meglátjuk kinek mennyire jön ez be. Szvsz hamarabb lesz a Merciből nyerő autó mint Perezből top pilóta. A Ferrarinak meg azért nem kellett Perez mert oda teljesítmény kell nem pénz. Pénz az van dögivel de kitörölhetik vele ha annyit se tud mint Massa.
2012. szept. 28. 22:05
 8/13 A kérdező kommentje:

Utolsó!

De a Mclaren-nek mégis kellett Perez. Pedig semmivel sem színvonaltalanabb csapat mint a Ferrari. Perez-nek meg még a Sauber-rel is jobb eredményei vannak, mint a Massa-nak a Ferrari-nál, tehát vszínűleg jobban járnának vele Massa helyett.

2012. szept. 28. 22:16
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

A McLarennek a pénz kellett nem Perez. Ha BÁmgártem állított volna be annyi pénzzel mint amennyivel Carlos Slim akkor most ő ülne az autóban. A meki azt gondolja szerintem hogy Button majd hozza az eredményeket meg ott lesz perez fejős tehénnek.

2012. szept. 28. 22:49
 10/13 anonim ***** válasza:

Nem véletlenül 45%-os a srác, felesleges válaszolni a hülyeségeire kedves kérdező. Mindenhova beírja a hülyeségeit csak hogy figyeljenek rá:)

Egyébként a kérdésre válaszolva szerintem Hamilton hülye volt de kitudja, lehet az élet ő igazolja majd. Perez meg azért nem kellett a Ferrarinak mert rabolta volna a pontokat Alonso elől. Massa tökéletes oda...

2012. szept. 29. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!