Miért nem rendeznek olyan versenyt ahol nem nézik, hogy ki doppingol és ki nem? Ahol mindent lehet, akár a verseny előtt is beadhat magának valamit.
El vagy te tévedve. Senki nem írta, hogy mindenkinek koxolni kell, de élsportban ez megy kisgyerek. Amúgy 42 vagyok és 27 éve edzem naturálban, szóval nem a koxot akarom én sem népszerűsíteni,de arról nem tudomást venni ,hogy élsport nincs dopping nélkül az egetverő baromság.
ha te elhiszed, hogy 300 kilót lehet fekvenyomni, vagy 40-es átlagsebességgel egy hétig tekerni napi 200 km-t, stb, akkor mérhetetlenül ostoba vagy!
ISTENEM!!!!!
Elolvasod amit írok te álat?Elismerem én hogy az élsport tele van doppingal de ezt már vagy 2 szer leírtam.
Ha privátba rám írsz mutatok neked olyan dolgokat amikről nem is álmodnátok.Hogy mit is lehet naturalba megcsinálni.
Attól hogy még nem láttál olyan dolgokat nem biztos az hogy nem is létezik.
Ja te is az a típus vagy aki sértegethet bárkit és bunkózhat de ha kapsz egy oltást akkor Bedurcizol.Értem.
Igazi sportszellem vagy.Gratulálok.
Nem is szeretnék többet hozzászólni a témához.Nem tudom miért jársz ide mert mint kiderült olvasni nem tudsz a válaszokat pedig nem méltatod semmire.
Éljél csak a saját kis világodban tovább.puszika.
Ejj ha!
Gratulálok te virtuális harcos! Elérted életed célját!
Ez a 90% valami emberfeletti :D:D:D
Pedig azt hittem ennyi idősen több eszed van de sajnos tévedtem :D
Szerintem a natural testépítésben is "ottvan a dopping". Egyedül a szteroidok nincsenek. EPO, IGF1, IGF2 növekedési faktorok, növekedési hormon, dizájnerszerek. Ezek mind kimutathatatlanok, ha a lánc végén a vegyész megváltoztat egy molekulát.
Olimpián is ezzel tolják. Lásd Maurice Greene-t, a 2000-es Sydney-i olimpia bajnoka. A drogfutára SPIEGEL világosan megmondta, hogy együtt dolgoztak az olimpia előtt és bizonyítéka is van egy 10.000 dolláros átutalás fejében. Arról is beszámol, hogy milyen növekedése hormonokat adott neki. És azt is megemlíti, hogy ugyanúgy a többiek is ezt szedik, tehát megérdemli a győzelmet. Ott vann az összes olimpiai arany. Sehol nem mutatják ki. Azt is hozzátette, hogy a doppingvizsgálatok nevetségesek, pénzkidobás és, hogy az árváknak kellene adni inkább az erre fordított pénzt.
"– Maurice Greene? A százas szupersztár az olimpiai mozgalom egyik példaképe, esküszik rá, hogy tiszta.
– Hazugság. 2003-ban és 2004-ben együtt dolgoztunk.
– Vannak bizonyítékai?
– Igen, például egy tízezer dolláros átutalás.
– Greene azt állítja, barátoknak adott pénzt. Mit kapott öntől?
– IGF–1-et és IGF–2-t, EPO-t és ATP-t, vagyis adenozintrifoszfátot, ami erősíti az izom-összehúzódást.
– Kimutathatatlan?
– Kimutathatatlan. Használtunk krémeket is, amelyek nem hagynak nyomot maguk után, és lényegesen emelik a sportolók tesztoszteronszintjét."
Annak aki a földhöz ragadt és csak a doppingban látja az emberi teljesítmény csúcsát annak hiába is próbálnék bármit mondani :)
Mindenki máshogy látja,ha te a doppingban hiszel én nem ítélkezem fölötted majd a sors megteszi :)
Mutasd meg az emberi teljesítmény csúcsát.
Akkor miért csak pofázol? Menj el és döntsd meg 100m-en a világrekordot. 9.58 mp
Az emberi teljesitmény csucsa a doppingban van. Pont.
Nem mi vagyunk a földhözragadtak csupán te vagy az aki pillangókat kerget egy réten és azt hiszi hogy csak azért mert valaki nagyon hisz valamiben el tudja érni dopping nélkül az amúgy lehetetlent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!