Miért nem rendeznek olyan versenyt ahol nem nézik, hogy ki doppingol és ki nem? Ahol mindent lehet, akár a verseny előtt is beadhat magának valamit.
Persze az Olimpián álszentek indulnak. :)
A Brit bicajos aki 2012-ben megnyerte a Tour de France -ot 2 héttel később az Olimpiát is megnyerte.
Sehol nem bukott le.
Lance armstrong is teljesen tisztán nyerte a 7 Tour-t :)
Én elismerem a sporolókat is, de azért nem vagyok hülye.
Az a baj hogy mindenkinek olyan kicsi az önbecsülése.
ilyen hülyeségeket hogy csak koxal érhetsz el valamit meg a többi baromság.Ezt magyarázzák beléd.Persze mindenki jobb akar lenni a másiknál és ezért ilyen szerekhez nyúl hogy ne maradjon le és minél hamarabb megjöjjön a teljesítmény.
Én ezt hatalmas nagy baklövésnek tartom.
Én hiszek abban hogy hosszú kitartó munkával a legjobb teljesítményt is felül lehet múlni bármiféle illegális anyagok nélkül.A többi csak baromság......
Lehet velem van a baj hogy nem állok be a sorba mint ti.
A kisgyerek jelzőt pedig felejtsd el mert fogadok hogy idősebb vagyok nálad :)
Ott van a dopping minden sportban sajnos,ez tagadhatatlan de ez nem azt jelenti hogy jól van így.Lehet tisztán is sportolni és szép eredményeket elérni és kitudja talán így még meg is fogsz öregedni :)
mythos.. olvass egy picit. ne az rtl-t nézd, ott soha nem fognak tájékoztatni a valóságról. :) de mind1, én már feladom. midenki azt hisz, amit szeretne.
kicsit olvasd el figyelmesebben amit írok :)
Tudom hogy elárasztotta a dopping a sportágakat csak én azt mondom hogy ettől függetlenül nem muszáj ezt a "divatot" követni.Én is feladom nem foglalkozok ezzel a témával többet.Aki akar szedjen aki meg nem akar ne szedjen.Ennyi.
Ha ti már nem hiszitek el hogy lehet tisztán is eredményesen sportolni az már a ti problémátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!