Mi a véleményed Sebastian Vettelről?
21/29 A kérdező kommentje:
"a csapatok sem hü-lyék és nem véletlen kerül valaki top csapathoz"
Ez sajnos már nem így van. Rengetegen kerülnek be mostanában a pénz miatt az F1-be, és szorulnak ki a tényleg tehetséges pilóták..
Ez már nem Forma1 ami mostanában zajlik..
22/29 anonim válasza:
Egy szemet alak,nagy paraszt,ge....i,es meg lehetne,ragozni.
GOOO KIMI GOOOOOOOO
2013. márc. 30. 12:15
Igen a pénz miatt, de könyörgöm ahhoz a 3-4-5 csapathoz tényleg tehetségek kerülnek oda, Vettel-Button-Hamilton-Alonso-Massa-Webber-Rosberg az összesnek emlékszek hogy már az első futamjaikon mondták a kommentátorok is hogy mekkora tehetségek és igazán kerülhetnének nagyobb csapathoz. Ezek a pilóták ha visszanézed a régi felvételeket tényleg nyújtottak valamit azért vannak most itt, Fisichella is nagyon jó volt régen, Trulli is jól ment nem véletlen hogy ők is sokszor jobb csapatokban voltak.
2013. márc. 30. 14:02
24/29 anonim válasza:
Emlékszem, az egyik futamon Jenson Button kezdett elég gyorsan feljönni a Vettelre, aki akkor az első helyen kocsikázott. Gondoltam is magamban, ha valamikor akkor most megmutathatja, mennyire bírja a nyomást, mennyire tud igazán jól védekezni, akkor is, ha a kocsi, nem a legerősebb. Mire beérte volna Button fűre irányította az autót. Szóval a nyomást kb. ennyire bírhatja.
De télen van egy olyan, hogy a bajnokok azonos erejű autóban versenyeznek. Tavaly télen is volt ilyen. Vettel is, Schummacher is ott volt (nem mindenki, pl. Alonso, Kimi, ilyesmi nem) és Grosjean nyert. :) Szóval Vettelnél Grosjean tuti jobb. Úgyhogy lehet rangsorolni kb. hol lehet a srác vezetésileg. Bár szó, ami szó, még Grosjeanból sem tudjuk mi lesz...
2013. ápr. 7. 20:44
Nem a fűre irányította az autóját, hanem lement egy kicsit az ideális ívről, és ott a nedves aszfalton csúszott meg, a már felszáradó pályán Kanadában 2011-ben!!
2013. ápr. 7. 21:54
Igazi gyilkos versenyző alkat!
Szerintem jó fej, és okos. Nem véletlenül van ott, ahol van, vagyis nem véletlenül jutott el idáig ennyi győzelemig.
Ugyanakkor esendő, de nem hibáztatom érte.
Drukkolok neki, de ugyanígy drukkolni szoktam Buttonnak is, meg Raikönnenek is.
Aki meg azt írta hogy kis pöts, az honnan tudja? Tán összemérték?
2013. ápr. 8. 10:48
27/29 anonim válasza:
Én úgy gondolom hogy egy remek ember, nem csak a F1-ben hanem a valós életben, sokan elítélik mert hogy olyan "érzékeny kisfiús" a stílusa.Sokan azért vetik meg mert hogy fiatal kis taknyos kölyök mit akar itt a nagy tapasztalt idióta Alonso drága mellet...na nem akarom Alonsot besározni mert ő is egy remek versenyző.De szerintem Sebastian Vettel a legjobb, és ezt az idei verseny és az utóbbi három év is mutatja.Úgyhogy ha szereted álj ki mellette, mert egy remek ember, ezt lány létemre mondom!;)
2013. máj. 25. 19:09
28/29 Lexykon_Sebi válasza:
Valaki ócsárolja Sebastian Vettelt, az irigy és féltékeny. Az a srác nem hirtelen lett világbajnok. Nem rögtön a Red Bullnál volt. Hanem egy pocsék Toro Rossoval képes volt futamot nyerni. Egyébként mi, hogy vetemedhettünk olyanra, hogy egy másik embert ócsároljunk, akit személyesen, s mint embert nem ismerünk. Talán Alonso ennyivel jobb nála? Tisztelni kell őket, mert nem minden ember képes arra, hogy 300 km/h sebességgel száguldozzanak a beton falak között. És mindenki ember. Vagyis lehet gyarló az ember, mert az is hozzá tartozik az emberségünkhöz. Emellett Seb nem hiába lett 3x-os világbajnok, ahogy a csapat sem. Nagyon tisztelem és szurkolok neki. Egy nagy tehetség, aki nagyon megküzdött az álmaiért. Mindig lesz egy Sebhez hasonló srác, akit majd lehet kritizálni, de Sebastian Vettelből csak egy van. Aki olyan tehetség, mint Alonso, Hamilton, Button vagy a többiek, akik a mezőnybe vannak.
2013. jún. 18. 20:08
29/29 anonim válasza:
És én is lány létemre mondom hogy õ a legjobb. Neki szurkolok amióta nézem a forma1- et. Seb, Kimi, Fernando, Jenson a kedvenceim. Én soha nem sároztam be egy pilotát sem, mert mind tehetségesek. Mert se én, sem te, sem más nem jutott el odáig hogy egy olyan autót vezessen. Szóljon valaki ha egy futamon megelõzete a Red Bullal Sebet. Ha megelõzte a Ferrarival Fernandot. Vagy ha van egy jobb autoja azt használja. De akkor sem tud olyat elérni mint õk. Most ócsároljátok Sebastiant vagy akárki mást az F1- böl. Na most halljam a nagy szátokat
2013. júl. 13. 07:24
Kapcsolódó kérdések: