Mi a véleményetek Vettelről?
Az én véleményem:
Szerintem nagyon de nagyon el van szálva magától. Amilyen nyilatkozatokat megenged magának, már rég kitiltottam volna őt az F1-ből (pl. Karthikeyan leidiótázása, az FIA gyanúsítása mikor kiesett Valenciában, most pedig Hamilton lehülyézése). Az FIA is már figyelmesztette őt, hogy fogja vissza magát, ennek ellenére folytassa a leégető nyilatkozatait. Egyszerűen ő képtelen veszíteni. Megszokta, hogy egy űrhajóval versenyez, és ahogy már a többi csapat is hasonló erősségű, neki vége van, mert nem tud senkit sem megelőzni az élmezőnyből. A képessége meg volna ahhoz, hogy egyszer egy jó versenyző legyen, de ahhoz nagyon megkéne változnia. A McLaren a boxban legalább 60 pontot dobott el Hamilton részéről, és ő nem pofázik, és mikor Maldonado kiütötte, akkor sem kezdett el bőgni, mint egy 5 éves kislány. Oké, tavaly voltak Hamiltonnak is elég kemény megjegyzései is, de eleinte minden pilótának voltak csúnya nyilatkozatai. De Vettelnek már ott van a 2 VB cím, ami úgy látszik csak azt jelenti számára, hogy mindent megengedhet magának.
Az, hogy vártam már az idei évet és reménykedtem, hogy hasonló képességű verdák lesznek.
Egyébként, a legidegesítőbb Czollner volt, mindig azt hajtogatta, hogy Vettel milyen kiegyensúlyozott, hát nesztek, azért mert a befújt diffúzor miatt fél másodperccel jobb volt a kocsi körönként. Tavaly ilyenkor már 6 futamgyőzelme volt és kb ugyanennyi pole-ja vagy több...
A legnagyobb az volt mikor Abu-Dhabiban kiesett, és a fél box őt vigasztalta, mintha nem is 11 futamot nyert volna az évben.
Am, eleinte nekem is szimpatikus volt,de ahogy Hamilton egyre érettebb, ez úgy hülyül meg. Szerintem ő úgy számolt, hogy idén is 10-12 futamot nyer. Gondolom a saját képességeinek titulálta a tavalyi fölényét, mivel Webber viszonylag szarul ment. Tévedett...
"A legnagyobb az volt mikor Abu-Dhabiban kiesett, és a fél box őt vigasztalta"
Az tényleg komoly volt. Mikor az Ecclestone is bement babusgatni, akkor majdnem elhánytam magam.
Baszottul nem érdemelte meg a 2 vb címet.
Legjobb autóval könnyű vb-t nyerni.
Az előbbi irások ból ez jön le: mindenki utálja, vagy nem szereti.
Persze hogy nem. mert német. Meg csalók is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!