Vettel-Webber első sor. Massa elverte Alonsót. Mit szóltok az időmérő eredményéhez?

Szia!
hát én csak akkor örülnék a Red Bull előső sornak, ha Webber lenne elől... vagy talán még akkor sem
Ami MAssát illeti... ő egy kiváló pilóta, remek versenyző. És szerintem nem csak a baleset (bár leginkább az) tett be neki, hanem az is, hogy utána meg folyton át kellett adnia a helyét Alonsonak (németben is, évközben, amikor még szó sem volt a vb-ről)
és annak én is nagyon örülök, hogy nem Vettel győzelem lett... úgy döntöttem, hogy idén ha már akiket én szeretek nem mennek jól, akkor Kiminek fogok szurkolni
17L

"leginkább az) tett be neki, hanem az is, hogy utána meg folyton át kellett adnia a helyét Alonsonak (németben is, évközben, amikor még szó sem volt a vb-ről)"
Miről beszélünk? 😄 FOLYTON át kellett adnia a helyét? Egy ilyen eset volt, az ominózus 2010-es Német nagydíj. Ez azért nem a folyton kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!