Valaki emlékszik még erre az f1 versenyre?
Figyelt kérdés
2000res években volt 3-4-5 körül,amikor Jenson Button sisakján lévő plexi vagy valami kezdett lejönni,és az utolsó körökben szinte fél kézzel vezetett,ez mikor és hol volt,valaki tudja?:)2012. nov. 30. 18:15
1/4 anonim válasza:
Kérdezd meg Wéber Gabi-tól a facebook-on. Biztosan tudja a választ és válaszolni is fog.
2/4 MrPifta válasza:
2004 Hockeinheim. beírtam googléba, hogy "Button holding helmet" első találat egy hosszabb cikk a versenyről.
"In the closing part of the race Button had a problem with the strap loosening on his helmet and had to drive half of each lap with one hand holding the helmet down as the slipstream was getting into the helmet and lifting it up, which made it difficult for Jenson to breath."
3/4 anonim válasza:
ha meg beírod a jútyúbba, meg is nézheted. 1:56nál
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, én is beírtam angolul is google-ba de nem a holding szóval lehet azért nem találtam.
Köszönöm mégegyszer mindenkinek.
2012. dec. 1. 03:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!