1/10 anonim válasza:
schumacher... őt még a nagymamák is ismerik aztán ismertebb most vettel button alonso kevésbé de azért ismert roseberg
2/10 anonim válasza:
Valószínűleg minden generációnak más-más.
Nekem Ayrton Senna!
3/10 anonim válasza:
Senna és Schumacher nekem ez a kettő jutott eszembe. És mások is őket írták szóval talán nem is áll messze a valóságtól.
5/10 anonim válasza:
Senna és Schumacher szerintem...
6/10 MrPifta válasza:
mostanság Alonsónak, Raikkönennek van a legnagyobb szurolótábora
7/10 anonim válasza:
Simán Schumacher. Sennát a mai fiatalok azt sem tudják ki volt.
9/10 anonim válasza:
szerintem Schumacher mert amikor azt mondjuk hogy forma 1 egy forma 1-et nem néző embernek akkor az ő neve jut eszébe mindenkinek mint ahogy az első is írta még nagyik is ismerik a nevét. Az már más hogy számomra ki
10/10 anonim válasza:
nem minden fiatal nem ismeri Sennát. 19 vagyok és eddig rengeteg videót láttam róla (köztük a halálos balesetét is).
sajnálom Sennát mert nagyon jó pilóta volt.
hát mostanra már 52 éves lenne, de szerintem még a mostani mezőnyben is megállná a helyét :)
Nyugodjon Békében!
R.I.P Aryton Senna
amúgy hajrá Alonso!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!