Kérdezd meg erről Schumi Benettonos csapattársait akik egy versenyt nem tudtak azzal az autóval nyerni és fele annyi pontot sem tudtak összeszedni, vagy mondjuk Bergert aki beleült a 95-ös bajnok Benettonba és egy vezethetetlen sz@rnak tituálta, pedig a 95-ös konstrukció fényévekkel jobb volt az előző évinél. Egyszerűen ennyivel jobb volt a mezőnynél. A Ferrarinál valóban voltak évek amikor toronymagasan a legjobb autó volt alatta, de azokért keményen megdolgozott. 96-99 között is folyamatosan ott volt a toppon, pedig az autó 99-et leszámítva sehol nem volt. 99-ben meg csak a lábtörése vette el tőle a VB-t. Ha azt hogy hány szezont töltöt versenyképtelen autóban ahhoz képest elég komoly dolgokat ért el. Mondjuk egy Hill akinek többször volt űrhajója mindössze egy VB-t tudott összekaparni, de említhettem volna Hekkinent is. Schumi a saját érájában szétalázta mezőnyt, és erre senki nem volt képes rajta kívül.
Ezt nem lehet megmondani, hiszen lehetetlen őket összehasonlítani, de ha valakit muszáj lenne mondanom, akkor Fangio.
A Top 5-ben van még nálam (abc sorrendben): Clark, Prost, Schumacher, Senna.
Senna és Schumacher csak túl van sztárolva. Senna hogy lehet minden idők legjobbja ha még Prosttal se bírt el?? Schumacherről meg annyit, hogy ő minden idők legszerencsésebb Forma1-es pilótája. Nem érdemelt meg 7 vb címet. A Ferrari fényévekkel gyorsabb volt, mint a többi csapat autója, és Schumi csapattársát Barrichellot pedig álladóan hátrébb soroltatták a Ferrarin belül. Számomra olyan pilóta aki max 1-2 vb címért küzdött meg rendesen az nem tartozik a minden idők legjobb pilótái közé.
Egyértelmű szerintem, hogy Prost minden idők legjobbja. Vezetési stílusban, precízségben, pontosságban, és gyorsaságban szinte verhetetlen volt. Sennát is verte.
A mostani mezőnyben pedig Kimi Raikkönen a legjobb, mert ő az egyetlen a mezőnyben, aki a szarból is tud várat építeni, 4 versennyel a vége előtt, még mindig harcban van a vb címért. Szerintem egy igazi top pilóta ilyen. Nem mint a Schumacher, Vettel, féle brigád, akik csak a legjobb autóval tudnak érvényesülni.
Alonsoról meg annyit, hogy azt utálom a legjobban a Forma1 szurkolókban, hogy mindenki azt mondja, hogy a Ferrari milyen gyenge, és hogy ő mennyire jó pilóta. Aláírom, hogy nem rossz pilóta, de ezt nem csak magának köszönheti, hanem a csapatnak is. Sőt ezen kívül még 1 embernek: Felipe Massának. Alonso Massa teljesítménye miatt látszik olyan jónak. Nem a Ferrari volt gyenge az elmúlt években, hanem Massa leginkább. Ezért tűnt/tűnik úgy hogy Alonso szar autóval is tud jól menni.
Alonsoról még annyit, hogy minden idők leggusztustalanabb pilótájának tartom. Mindig kihisztizi magának, hogy nehogy erősebb csapattársat kapjon mint ő. Egyszer volt egy kb vele 1 szinten lévő csapattársa (Hamilton) aki mindjárt legyőzte őt. Úgy hogy Alonso leginkább nem önmagának, hanem csapattársainak és a szerencséjének köszönheti, az eddigi eredményeit.
Tehát én azt mondom, hogy minden idők legtehetségesebb pilótája Prost, a mostani mezőny legjobb pilótája Raikkönen.
Nem azt mondtam, hogy nem jó pilóta. Azt mondtam, hogy messze nem olyan nagy tehetség, mint aminek ki van kiáltva. Akárki akármit is mondd Alonso nagy részben Massának köszönheti, hogy a legjobbnak tartják.
Igen Hamiltonnal döntetlent ment.. De azt azért tegyük hozzá hogy ő volt az első olyan csapattársa a Forma1-ben akiben meg volt az a plusz ami kell ahhoz hogy valaki világbajnok legyen. Azt is hozzátenném, hogy Hamilton az ELSŐ Forma1-es szezonjában legyőzte őt.
Amúgy meg úgy beszélsz, mintha Hamiltont lehetetlenség lenne legyőzni.. Button tavaly verte nem kicsit.. És szerintem idén is fogja.
"Az meg, hogy hisztizik, kit érdekel"..
Hát engem igen is érdekel.. Alonso gyáva! Fél a kihívásoktól.. inkább egy olyan csapattársat választ, aki 1000-szer rosszabb mint ő, minthogy egy kicsit is megdolgozzon azért, hogy ki legyen az első számú pilóta a csapatnál.. Fél hogy megismétlődik 2007..
Plusszban azért is utálom még, mert rászolgált arra a névre ahogyan hívják őt.. Csalonso..
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nálam a 2007-es Hungaroringi eset kiverte a biztosítékot.. 2008 Szingapúri nagydíjról ne is beszéljünk.. Gusztustalan..
Hát ha 2007 hungaroring verte ki a biztit akkor az nagy mellé nyúlás mert ott Hamilton kezdett f*cizni és ezért a CSAPAT büntette azzal, hogy nem engedték el egy utolsó gyors körre. Amúgy Alonso a jelenlegi mezőny és mondjuk az utóbbi 10 év legkiemelkedőbb versenyzője. Ilyen kis sírós TO bajnok Krájkönnen sehol nicns hozzáképest. Meg lehet nézni mit művel idén. A szakértők által legjobb konstrukciónak tartott Lotussal néhány dobogót szerzett azt is úgy hogy kisírta ohgy Grosjeant berendeljék mögé. Szánalom. Persze mit is várunk ettől a hisztis kiscsajtól.
#18 Figyi akkora hülyeségeket írsz, hogy rossz olvasni. Tehát még egyszer leírom, hogy megértsd. Hamilton nem legyőzte, hanem döntetlent mentek. Ez azt jelenti, hogy ugyanannyi pontjuk volt, és ugyanannyi futamgyőzelmük a szezonban, Hamiltonnak egyel több második helye volt, ezért sorolták előrébb a pontversenyben. A Hungaroringi balhét Hamilton provokálta ki, ugyanis a McLarennél volt egy csapaton belüli hallgatólagos megállapodás a kerékcserékkel kapcsolatban. Ezt Hamilton, felrúgta, Alonso pedig beállt elé bosszúból az időmérőn. Ja mindezt tette úgy Hamilton, hogy az első versenyeken Alonso beállításait használta, révén neki még fingja nem volt az F1-ről. Na te mit tennél, ha segíted az ifjú csapattársad az meg pofátlanul beint neked? Másik, hogy nem sokaknak adatik meg az első versenyein, hogy egy kétszeres világbajnok beállítását használja. OK erről ennyit.
Button-t ne hasonlítsuk Hamiltonhoz könyörgök. Főleg ne így, hogy egyszer legyőzte. Azelőtt meg Ham győzte le őt, meg idén is le fogja vszínű...
Amúgy érdekes, hogy szted Alonso a túlsztárolt... De fura, azért csak-csak szinte minden évben harcban van a VB címért. + Azért ő volt az, aki le tudta taszítani Schumi-t és a Ferrari-t a trónról. És jöhet a sok hülye, hogy persze mert "űrhajó", de akkor a Ferrari is jó gép volt, csak nem annyira mint 2000 és 2004 között.
A csalásról meg annyit, hogy mindenki megteszi. Vagy vak vagy, vagy hülye, ha ezt nem látod... Pl pont az általad fel emlegetett Button és a BAR-honda! 2005! Szabálytalan üzemanyaghasználat, 4 verseny eredményei törölve és két versenyről eltiltás. Nekem, ne mondd, hogy a versenyzők semmiről nem tudtak! :D De ezen a téren hosszú még a lista... Schumacher is szépen beforgatta a Ferrari-t az időmérőn, hogy a többiek ne tudjanak gyors kört menni stb.
Egy szó, mint száz, mindenkinek van a füle mögött, úgyhogy értelmetlen egy versenyzőt kiemelni, hogy fúj ez mekkora csaló meg stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!