Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Szerintetek ki minden idők...

Szerintetek ki minden idők legjobb F1-es pilótája?

Figyelt kérdés

2012. okt. 19. 22:45
1 2 3
 1/21 MrPifta ***** válasza:

Michael Schumacher.

Azt nagyon nem szeretem, mikor Sennát istenítik, nem ő volt a legjobb, még a maga idejében sem, hiszen ott volt a csapattárs Prost is előtte...

2012. okt. 20. 06:48
 2/21 anonim ***** válasza:
olyan nincs hogy minden idők legjobb versenyzője... ki tudja mit hoz a jövő... Senna, Prost tényleg jó versenyzők voltak. Schumacher nem számít jó versenyzőnek nálam mivel annak köszönheti a 7 wb címét, hogy a többi csapat mérföldekkel le volt maradva,ha olyan jó lett volna ezalatt a visszatérés alatt bezsebelt volna egy két futam győzelmet még 1 szar autóval is. Idei szezonba megint csak nagyon jó pilóták vannak Raikönnen, Alonso, Perez, Button, Hülkenberg, Massa (hogy végre talpra tudott állni). Gondolom 625 M. Schuamer válaszra vártál, de NEM ő NEM JÓ! de a többiből válogass nyugodtan
2012. okt. 20. 08:45
 3/21 anonim válasza:
Nehéz megmondani, hiszen rengeteget változtak a szabályok és a versenyautók 60 év alatt. Nehéz összehasonlítani őket. De ha mindenképpen egy személyt kellene mondanom az Michael Schumacher lenne. Most, hogy idén elvileg tényleg visszavonul, a mezőnyben maradók közül Vettel a legjobb, de sok remek pilóta lesz még ott (Hamilton, Button, Perez, Raikönnen, Hülkenberg, ha kicsit magához tér akkor Massa is.)
2012. okt. 20. 10:17
 4/21 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más. Számomra Senna de ez csak egy vélemény. Abszolut egyet tudok azzal érteni aki Schumachert vagy Prostot írja, vagy akár Clark-ot.
2012. okt. 20. 12:32
 5/21 anonim ***** válasza:
Én a régiekről nem tudok nyilatkozni,hiszen nem látttam őket,nem tudok róluk nyilatkozni. Akiken én nőttem fel 2 embert tudok kiemeleni. Schumacher és Alonso. Nálam Schumacher a N1 ,de Alonso nem sokra van tőle,bár mostanában nem jöttek ki neki a dolgok( Bár Alonsot nem szeretem,de elismerem.) 2010-ben és idén is sajnos a Ferrari szúrta/fogja elszúrni neki a VB címét.. De ilyen az f1
2012. okt. 20. 12:33
 6/21 anonim válasza:
Én Buttont,Vettelt,Alonsot és Hamiltont szeretem a legjobban.
2012. okt. 20. 12:54
 7/21 anonim ***** válasza:
22%

Nehéz a korokat összehasonlítani, de egy valaki volt aki a saját korának a legeslegjobbja tudott lenni és még csak nem is lehet arról beszélni ohgy egy gyenge éra lett volna.

Ez Michael Schumacher.

Senna Prosttal se bírt, meg egy raklap másik versenyző is elverte. Csak űrhajókkal tudott vb-t nyerni, de még néha azzal sem jött össze.

Akit még meg lehetne említen az Fangio. Ő még a hőskorban versenyzett és akkor ő is kiemelkedő versenyző volt, de akkoriban már az egy teljesen más világ volt. ha elindultál az összes versenyen akkor már jó esélyed volt a VB-re. Az F1 még egy hobbi sport volt. Szóval mindent összevetve simán Schumi.

2012. okt. 20. 13:44
 8/21 anonim ***** válasza:

Szerintem 4ember osztozik ezen:

Fangio,Prost,Senna,Schumacher.

2012. okt. 20. 14:57
 9/21 anonim ***** válasza:

"Senna Prosttal se bírt, meg egy raklap másik versenyző is elverte. Csak űrhajókkal tudott vb-t nyerni, de még néha azzal sem jött össze."

Űrhajó. Miért Schumacher mivel??? :D:D:D

úristen... a szakértő... amúgy Schumacher ugye 92-ben kezdett. 93-ban Prost visszatért és 38!!! évesen bezsebelte a 4. világbajnoki címét. Azaz mondhatjuk, hogy Schumi sem bírt a Professzorral!

2012. okt. 20. 17:53
 10/21 anonim ***** válasza:
22%

Schumi egy gagyi Benettonnal alázta a mezőnyt. Többek között Sennát is aki inkább beleszaladt egy kerékfelfüggesztésbe minthogy egy az egyben megméretesse magát és elbukjon Schumacher ellen. Prostot meg kár felhozni. 93-ban Scumi alatt 8-szor fikkat meg a Ford motor azt leszámítva minden alkalommal dobogón végzett. Összehasonlításképp a bajnok Prostnak mindössze egy saját hibájából elkönyvelt DNF-je volt. Ez is mutatja hogy Schumacher mennyivel komolyabb színvonalat képvisel mint Senna meg Prost.

2012. okt. 20. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!