Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » HOPPÁ, Schumacher visszatér a...

HOPPÁ, Schumacher visszatér a Ferrarihoz Massa helyére, vélemények?

Figyelt kérdés

2012. okt. 3. 18:19
 1/10 anonim ***** válasza:

Ezt hol olvastad?

Hülyeség lenne a ferkától. Van egy csomó feltörekvő fiatal tehetség, ők többet érnének.

2012. okt. 3. 18:22
 2/10 Dr.Martin válasza:
Én úgy tudom szakértőnek megy oda nem pilótának.
2012. okt. 3. 18:31
 3/10 anonim ***** válasza:
Ez csak pletyka úgyhogy ne állítsd be úgy hogy hivatalos;) Egyébként biztos nem tér vissza oda túl erős lenne Fernando hercegnőnek. Maradni fog Massa.
2012. okt. 3. 18:42
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem megy oda pilótának. Alonso mellé másodhegedűs kell. Schumi nem hagyná magát, hogy mindig a "második" legyen!
2012. okt. 3. 19:29
 5/10 anonim ***** válasza:
Schumacher öreg már és lassú. Én nagy fanja voltam anno, de ez már tényleg szánalom amit művel még úgy is hogy idén sok technikai problémája volt. Eljárt felette az idő. Max valami sereghajtó csapatnál lenne esélye akik a nevéből akarnak hasznot húzni azt meg remélhetőleg nem vállalja be.
2012. okt. 3. 23:14
 6/10 anonim ***** válasza:
Schumi visszavonul :(
2012. okt. 4. 19:33
 7/10 A kérdező kommentje:
:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
2012. okt. 5. 15:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Jól döntött, nem méltó ez a szerencsétlenkedés a nevéhez! Eljárt felette az idő, és ezek a fiatal atomgyors pilótákkal már egy jó autóval sem tudna labdába rúgni! Ez a valóság, nincs mit szépíteni ezen, sőt,nem is lehet.
2012. okt. 6. 16:42
 9/10 A kérdező kommentje:
hülyeségeket beszélsz és terjesztesz, rosbit is rendre elverte, egyértelműen csak za autó a hulladég, 5 szörállt meg alatta baaazzdmeg
2012. okt. 7. 12:34
 10/10 anonim válasza:

..... ja az autó egy sof.

Kíváncsi vagyok, mikor derül ki, hogy melyik "mérnök" szabotálta ?

( ne nevess korán ! )

2012. okt. 9. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!