Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Szerintetek Raikkönennek van...

Szerintetek Raikkönennek van még esélye a vb címre?

Figyelt kérdés

2012. szept. 25. 16:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az egy dolog, hogy van egy-két fizetős pilóta, de azért a többség saját erejéből jutott el az f1-ig.

Egyébként még lehet világbajnok Raikkönen, remélem az is lesz!

2012. szept. 27. 14:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Saját erő, az annyi kb hogy az apuci elvitte gokartozni 8 évesen, vagy még sokkal előbb. Én nem értem mi az az f1 1 oké? Beavatsz a nagy titkodba hogy mi? Eddig én csak azt látom hogy el vagytok butítva, a média elhitette veletek hogy szurkolni kell valakinek és ti szurkoltok is, és aki másnak szurkol az már ellenség. Úgy látom ti nem értitek mi folyik a háttérben! Egy ilyen szär műsor miatt akarnak egymásnak ugrasztani. Szerintem legalább ezt a veszekedést fejezzük be.
2012. okt. 4. 23:54
 13/14 anonim ***** válasza:

"Saját erő, az annyi kb hogy az apuci elvitte gokartozni 8 évesen..."

Ez viszont teljesen igaz. Rengeteg tehetséges ember lenne, csak nem mindenkinek van annyi pénze, hogy a gyerekének 5 éves korától finanszírozza a gokartozást. Meg van persze a másik kategória (lásd Baumgartner) amikor ugyan nem olyan tehetséges a gyerek de Apuci szeretne belőle mindenáron autóversenyzőt faragni. A legtöbben tényleg a Faternak köszönhetik, hogy itt vannak, mert 5 évesen aligha tudsz önerőből bármit pénzelni:D. Amúgy, nem hiába nem a nyolckerből, a lakótelepekről meg a tanyákról kerülnek ki az F1-es fiúk. A siker kulcsa a pénz. Ha nincs pénzed lehetsz akármilyen tehetséges soha nem leszel autóversenyző, ellenben ha van pénzed simán lehetsz autóversenyző, annak ellenére, hogy nem vagy annyira nagy tehetség. (lásd szintén Baumgartner:D) Persze, nyilván vannak kivételek, na nekik hatalmas respekt!

2012. okt. 5. 11:00
 14/14 anonim ***** válasza:

Nincs gond az F1-el ez is egy sport amit a média kicsit jobban felkapott, emiatt olyanok is nézik akiknek gőzük sincs az egész lényegéről. Kb olyan mint a zene, a sok tinilány lesz@rja hogy zeneileg egy nulla amit justin bíbőr lerak az asztalra mégis rajonganak érte. AZ F1-ben is ez a helyzet. A Sok kis tinilány nem tudja egészséges keretek között tartani a kislányos rajongását néhány kevésbé tehetséges de a marketing osztály által annál jobban felépített versenyző iránt ezért torkollik anyázós ribifightba minden F1-es eszmecsere.

2012. okt. 5. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!