Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Szerintetek Raikkönennek van...

Szerintetek Raikkönennek van még esélye a vb címre?

Figyelt kérdés

2012. szept. 25. 16:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Van, bár nem a legesélyesebb. De ahhoz képest, hogy még nem volt futamgyőzelme az idén, elég jól áll pontok terén. Ha sikerülne egy-két első helyezés is, akár benne lehet egy világbajnoki cím is tulajdonképp.

Ha emlékszel, az első vb-címét is pár pont különbséggel szerezte csak meg az utolsó futamon, Hamilton és Alonso előtt.

2012. szept. 25. 16:17
 2/14 anonim ***** válasza:
Van.
2012. szept. 25. 19:16
 3/14 anonim ***** válasza:
Ha Lotus nagyon ígérget Koreára, remélem tényleg nagyot lépnek előre. McLaren nem fogható, messze a mezőny felett áll a kocsijuk de tisztes helytállással Kimi behúzhatja a címet. Nagyon jól jönnek azok a pontok amik Kínában elúsztak...
2012. szept. 25. 20:02
 4/14 Pityeeesz ***** válasza:
0%
Egy pillanatig nem volt esélyes. A mezőny legjobb autója van a segge alatt, az ölébe hullott egy csomó pont, a csapattársára is mindig rászólnak hogy engedje el még és még így sem vezeti a bajnokságot, sőt még futamot sem tudott nyerni.
2012. szept. 25. 20:32
 5/14 Pityeeesz ***** válasza:
0%

Igen nézem. Minden csapatnak voltak mélypontjai, Ferrari volt hogy a Q3-ba sem jutott be, McLaren egy hulladék volt a szezon első felében, a Red Bull is nagyon hullámzó, ráadásul náluk sok technikai hiba is befigyelt meg lezúzták őket párszor. A Lotusnak az egyik vagy másik autója mindig ott volt az élmezőnyben, az hogy a dilettáns versenyzők nem tudják eredményre váltani az autó tudását, az nem az autó hibája.

2012. szept. 25. 21:39
 6/14 anonim ***** válasza:

Esélye meg van még rá, de nem sok, ahhoz az kell, hogy a következő futamon első legyen, de minimum második legyen és az kell, hogy Alonso kiessen!

(Remélem kifog esni, mert unalmas már a szerencséjének a sorozata)

2012. szept. 26. 14:32
 7/14 anonim ***** válasza:
44%

Te Pityeesz, figyelj már!

Te honnan szeded ezt, hogy az a Lotus a legjobb autó a mezőnyben? Most komolyan? Mitől vált volna azzá, miért lenne sokkal több mint tavaly? Heidfeld, Petrov meg Senna kb pontot se hozott vele:D. De oké tegyük fel, hogy most sokkal jobb. De b.zdmeg a RedBull-nál is??? Inkább ezek a beírások vallanak dilettantizmusra, nem Kimi versenyzése.

Mert a Lotus-nak nincsenek hullámvölgyei, csak a Ferrari-nak, a McLaren-nek, meg a RedBull-nak? A csapatfőnökök is össze-vissza beszélnek, hogy egyik pályára jobban fekszik a kocsi, a másikra kevésbé? Csak te vagy a fasza gyerek aki tudja, hogy a Lotus a legjobb Kimi meg egy sz.r? :D

Kérdésre válaszolva: Sztem nincs igazán esélye a vb-re, de sztem rögtön a visszatérése évében senki nem számított rá, hogy egyáltalán esélye lesz a címre. Ehhez képest a 3. hely hatalmas siker, és egy kiegyensúlyozott jó teljesítményről árulkodik.

2012. szept. 26. 16:48
 8/14 anonim ***** válasza:
27%
Annyira bírom ezeket az f1 fórumokat... Szájkaratésok ugatnak! Én csak kérdezem honnan tudjátok hogy a mclaren a legjobb most? Kiszámoltátok hogy: a gumik tapadása, a gyorsaság, a visszagyorsulás, a beállítások stb. (én se tudom mert nem értek hozzá) milyenek és arra jutottatok hogy az a legjobb? Nem így volt én tudom. Nem is tudjátok milyen az autó igazából. Mi van ha tavaly is a lotus volt a legjobb csak nem tudták a pilótájuknak úgy beállítani az autót hogy mondjuk nyerjenek. Na és mi van ha a Mercedes vagy a Ferrari a legjobb? Miből veszitek hogy a Ferrari csak a 3. 4. legjobb autó? Lehet az a legjobb csak két gyengébb pilóta van benne mint mondjuk a meklárenbe. A másik ez azért bonyolult mert itt van 24 tök tehetséges világklasszis pilóta. századok választják el egymástól őket. Például a beállítások alatt azt értem hogy szóval nem lehet hogy sokszor az többet számít mint a pilóta tehetsége? Lehet nem olyan az autó amilyen igazán feküdne neki és azon simán veszíthet századokat! Nem értem honnan veszítek melyik a legjobb autó! Azt meg végképp nem értem miért kell egy hűlye búzi motorsporton veszekedni. Pityukának nem tetszik raikkönen arca nem szereti. Ez az élvezet neki hogy itt oltogatja... Szegény kölyök mi? Ha felnőtt akkor még rosszabb... Ti meg simán felveszítek vele a labdát folyton... Nem mindegy ki nyer? 24 pénzes hülye vezetgeti a milliárdos kocsikat! Most nem mindegy nekünk melyik nyer? Értem ha valaki élvezetből megnéz egy versenyt. De ami itt megy... Idióták marják egymást....
2012. szept. 27. 13:02
 9/14 anonim ***** válasza:
Na megjött a nap megmondója.
2012. szept. 27. 14:00
 10/14 anonim ***** válasza:

Akkor sajnos te nem érted mi az F1...

2012. szept. 27. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!