A Rio-i olimpián lesz esélye az aranyéremre a magyar férfi vízilabdázóknak?
Szerintem igen,nyilván lesznek akik kiválnak de vannak még jó játékosok.És utánpótlás terén sincs félni valónk.
Kissé elteltünk,nem volt meg a tűz.
Kásás Rióban már 40 éves lenne. Meg lehet őt érteni.
Amúgy meg szerintem simán, ez a vereség csak megedzette a válogatottat.
Magyarországon olyan kultusza lett a vízilabdának az elmúlt évek során, hogy nagyon sok tehetséges fiatal választja ezt a sportot. Így nem hiszem, hogy lenne mitől félnünk, ha a "nagyok" (Kásás, Biros) kiöregednek, elég csak megnézni az idei olimpián először részt vevő játékosokat, (Szívós Marci, Hárai, Nagy Viktor) akik nagyon sikeresen szerepeltek.
A harmadik válaszadónak igaza van ebben! Nagyon jó edzőket, mint amilyen a Kemény Dénes, kéne felkérni arra, hogy felkészítse fiatal sportolóinkat. Ne felejtsétek el, hogy Puskás aranycsapata beleírta magát a történelembe! Ezt kéne tenniük a vízipólósainknak is.
Egyes európai országban ismerik Puskás nevét. Görögországban egy rokonom találkozott egy helybélivel, aki kérdezte, hogy honnan jött. Azt felelte, Magyarországról jött. Erre a görög: Ha magyar, akkor Puskás! :D
esélye lesz. Csak nem biztos, hogy megnyerik.
őszintén szólva, el vagyok képedve, hogy mindenki aranyat várt a csapattól. Mit is nyertek Peking óta? Semmit. Egy eb bronzérmet összesen, de ott is lelépett minket szerbia, és montenegró. Ráadásul az olaszok már ott is megszorongatak minket.
Szép volt, jó volt a Kemény éra, de lássuk be, vége van. Új csapat kell, egy fiatalabb, éhesebb. csak velük van esélyünk rióban. De ha nem hoznak onnan se aranyat, az se baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!