Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » F1: Mi várható Monzaban?

F1: Mi várható Monzaban?

Figyelt kérdés
Ma Alonso nullázott.A riválisok sok pontot hoztak rajta.1 hét múlva jön az Olasz Nagydíj.Mit gondoltok melyik csapatok lesznek erősek Monzában ?

2012. szept. 2. 17:12
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha végre beveti a DDRS-t a Lotus akkor nagy esélyük lehet..igazából remélem is hogy a tifosik előtt Kimi nyer, elég nagy fricska lenne a Ferrarinak.
2012. szept. 2. 17:45
 2/10 anonim ***** válasza:
Ja és Grosjean-t eltiltották.
2012. szept. 2. 17:49
 3/10 anonim ***** válasza:
Ferrarinak fekszik Monza,hazai pálya nekik,szerintem dominálni fognak egész hétvégén.
2012. szept. 2. 18:05
 4/10 anonim ***** válasza:
Gondolom megint megbüntetnek mindenkit aki Raikkonen elé kvalifikálja magát, aztán a versenyen Grosjean utódja (dambjózsi? ) majd összetöri az összes bajnoki esélyest, de Kimi szokás szerint kakkancs lesz ezért majd a HRT-k megelőzik így harmadik helyen végez.
2012. szept. 2. 20:14
 5/10 anonim ***** válasza:
LOL:DDD Mert Buttont és Kobayashit biztos megbüntették;)
2012. szept. 2. 21:05
 6/10 anonim ***** válasza:
A meki lesz a fölényben, mert az új hátsószárny nagyon jól sikerült és azért is rájuk teszem a "voksomat" , mert a Lotus nem veti be a szuper DRS-t. Monza hasonlít Spa-hoz a gyorsaság szempontjából ezért McLaren, Ferrari, RedBull csatát várok, de remélem a Lotus odaér majd. Örülnék egy Lotus győzelemnek. Egyébként azon szakadnék a röhögéstől, ha Alonso-t most "dambjózsi" neki megy és kiszakad a ferka hátsó kerekei. Bocs ha ennyire rosszmájú vagyok, de a vb szempontjából ez lenne a legizgalmasabb folytatás!
2012. szept. 3. 13:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Úgygondolom, mostmár összekapják magukat a Mercedesnél és összehoznak egy jó helyezést.
2012. szept. 3. 15:46
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem,most kimi nyer
2012. szept. 3. 19:02
 9/10 anonim ***** válasza:

nem tudom miért, de szerintem nagy favorit lesz Webbber. Vettel most iszonyú gyors volt, meg már pár futam óta mindig benne van a sűrejébe, csak valami nem jön össze neki tökéletesre, most pl az időmérő. Szóval a Red Bull abszolút favorit. Alo egyértelműen ott kell legyen az első sorban. A mekisek most el vannak foglalva egymással, hogy kinek épp milyen alkatrésze van, ami a másiknak nincs :D

Kimi hm sose tudom hova végez, mindig azt mondja, érik az dobogó legfelső foka...aztán mégse. Szerintem most sem fog nyerni. Talán Vettel, Webber v. Alonso lesz ! Vagy Maldi XDXDXD

2012. szept. 4. 19:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Button győzelem ;)
2012. szept. 7. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!