Szerintetek mi várható 2012-ben a Formula 1-ben?
Sztem a Red Bull ismet erosebb lesz a tobbieknel, de mar korant sem annyival. A Ferrari csak halad le a lejton, hatalmas valtozasok kellenek naluk, pl Domenicali-t(vagy kit:)) lecserelni es meg sokakat...
A McLaren eros lesz, mert van 2 jo pilotajuk es nagyon jol el vannak egyutt.
A Mercedes jovore sokkal erosebb lesz (mondjuk en nagyon orulnek neki^^)
A tobbiek meg nem nagyon izgatnak senkit...
A csapatokról:
A Lotus simán hozni fogja a Force India szintjét, vagy sokszor pontszerzők lesznek. Főleg Kovalainen.
A Williams és a Torro Rosso jobb lesz mint idén.
A Sauber gyengébb lesz.
A Mercedes a Ferrari előtt lesz, de a Red Bull-t és a Mclarent nem fogják tudni elkapni.
A Mclaren és a Red Bull verni fogja az egész mezőnyt és kb egy szinten lesznek.
A pilótákról:
Kovalainen a Lotussal minimum a 12-dik helyen fog végezni. Trulli sokkal gyengébb lesz tőle.
A Torro Rossonál Alguersuari sokkal jobban fog teljesíteni mint idén, Buemi már a 2012-es szezonban már nem lesz a Forma1-be.
A 2 Sauberes gyengébb lesz, az egyetlen érdekesség az lesz hogy Perez verni fogja Kobajasi-t.
Rosberg-et évvégén a harmadik helyre tippelem. Schumacher-t, Alonso-t, Hamilton-t, Vettel-t és Massát verni fogja simán. A vb cím valószínűleg Button és Webber között fog eldőlni.
Szerintem ez lesz a 2012-es szezonnak a végeredménye:
1. Button vagy Webber
2. Button vagy Webber
3. Rosberg
4. Hamilton
5. Schumacher, Alonso, vagy Vettel
6. Schumacher, Alonso, vagy Vettel
7. Schumacher, Alonso, vagy Vettel
8. Massa
Konstruktőr:
1. McLaren
2. Red Bull
3. Mercedes
4. Ferrari
Nem számítok jelentős változásokra!
Az RBR-t kell majd legyőzni, és Vettel lesz a fő favorit.
Mondom ezt én, aki 17 éve McLarenek szurkolok...
Nem tudom mennyit jelent majd a befújt diffúzor betiltása, de nagy csodákat nem várok.
Szerintem ugyan az lesz az erősorrend, mint idén.
Kiemelkedő RBR, kb. egy szinten lévő McLaren és Ferrari, majd a Mercedes.
A sereghajtók között a Lotusban benne van a potenciál, hogy előre lépjenek, és rendszeres Q2-ek legyenek.De legalább 1.2 mp-t kell javulniuk.
Nem tudom honnan veszitek hogy a merci ennyit fog javulni... Csak nehogy az legyen mint tavaly! :D Azt se nagyon értem mire alapozzátok hogy a ferka sokkal gyengébb lesz mint idén, hisz egy lényeges szabályváltozás lesz- tudtommal- és az pont jól fog jönni a paciknak.
Na majd félév múlva ilyenkor meglátjuk kinek lett igaza! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!