Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Ki szurkolt Hamiltonnak?

Ki szurkolt Hamiltonnak?

Figyelt kérdés
:)
2009. júl. 26. 15:45
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
38%

Nem kedvelem Lewist.Nagyon ügyes,de túl gyorsan a fejébe szállt a siker és ezt rengeteg embertől is hallotam már.

Attól meg határozottan a falra mászok,hogy amióta összeszedte azt a nyomi pussycat-tyúkot,félpercenként keverik be a nő idétlen,ostoba fejét a közvetítéseken...! >:(

2009. júl. 27. 15:06
 22/31 anonim ***** válasza:
73%
Nem a kedvencem,de nem szólom le.Sztem nagyon tehetséges,másképp be sem került volna a Forma 1-be.Massának és Alonsonak szurkoltam :) nagyon sajnálom Felipét :(
2009. júl. 27. 17:05
 23/31 anonim ***** válasza:
81%
Amióta versenyezik azóta neki szurkolok!! H A J R Á HAMILTON!!!!!!!!!!!
2009. júl. 30. 14:52
 24/31 anonim ***** válasza:
38%
Amikor 2007-ben túl voltunk pár futamon, egyre jobban bírtam Hamiltont, de a Hungaroringen történtek, teljesen lerombolták a pozitív érzéseimet vele kapcsolatban. A saját főnökét is elmondta mindennek, annak ellenére, hogy ő rúgta fel a stratégiát. Ráadásul Alonsót büntették meg. (sosem szurkoltam Alonsónak, de abban az esetben neki adtam igazat). Ha a Hungaroringi időmérőn, nem bűntetik meg Alonsót, 99% hogy ő a 2007-es világbajnok, mert amíg Hamilton nem köpött bele a levesébe, Ő volt a rajtrács 1.kockáján. Valószínű, akkor meg lett volna az a+ 1 pont, ami Brasiliában hiányzott. Ez a véleményem, pedig Kiminek szurkolok. Hamilton 2007-ben és 2008-ban is peparázott a döntő futamon, és majdnem sikerült elveszíteni a tavaji bajnokságot. Hamiltont szinte csak sodorták az események, teljesen elfelejtett vezetni. Ha nincs eső az utolsó körökben, és Timo G. autóján nem száraz gumik vannak, elfelejthette volna a címet! Osztom azokat a véleményeket is, amik szerint Felípe Massa a csapata, és autója miatt nem lett bajnok, mert ha annyira megbízható lett volna a Ferrari, mint Hamilton Mclarenje, akkor laposra verte volna az egész mezőnyt!
2009. aug. 2. 13:32
 25/31 anonim ***** válasza:
57%

"úgylett volna ha.. ígylett volna.. " de nemúgy lett :)

világbajnok lett megérdemelten.nagyonjó versenyző.le lehetne már állni ezzel a sok hülyeséggel. Hajrá Hamilton!

2010. márc. 7. 21:14
 26/31 anonim ***** válasza:

Szerinted!

Te mit szóltnál ahoz, ha a csapattársad elvenné tőled, a jogos kedvezőbb pozíciódat? Ugyanis Alonsóval ezt tette, és még őt bűntették meg. Mert versenyről versenyre változott, hogy melyiknek tankolnak többet, amivel tovább maradhat a pályán. Minden versenyen a másikat részesítették ilyen előnyben, és akkor Alonsót illette meg.De ezt a te kedvenced igencsak semmibe vette.

Ott dőlt el, hogy nem a spanyol nyert végül. Braziliában meg tele volt a gatya. Jó szurkolást neki! Remélem Alonsó kiosztja idén.

Nagyon fekszik neki a Ferrari.

Hahahahahahahahahahaha.

2010. márc. 7. 21:34
 27/31 ArankaAry válasza:

engem nem érdekel, ki mit mond!!! nekem ő a kedvencem!!!

nagyon tehetségesnek tartom, és ez nem is csoda..már 7-8 éves kora óta vezet :)....jól tud előzni, és soha sem adja fel!!! na ez a jó hozzáállás..remélem seggbe rúgja még egy párszor a Red Bullokat :))és neki fogok szurkolni akárhányadik lesz!!!

2011. máj. 8. 16:06
 28/31 ArankaAry válasza:
2011. máj. 8. 16:12
 29/31 anonim ***** válasza:
2011. máj. 8. 17:06
 30/31 ArankaAry válasza:
olyan nincs, h valaki elfelejt vezetni, mert olyan t nem lehet:P ...az első videóban valami gond volt a kocsival nem az ő hibája..amúgy meg mindenki hibázhat nem...nem hiszem h akinek te szurkolsz soha nem hibázott volna:P
2011. máj. 8. 17:42
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!