Ki szurkolt Hamiltonnak?
Figyelt kérdés
:)2009. júl. 26. 15:45
11/31 anonim válasza:
Igen...ez szerencse volt és a a vbcím is részben...az utolsó 100m-en lett bajnok...mi ez ha nem szerencse?
12/31 anonim válasza:
Igen, ölébe hullott a vb cím. Számold már össze, hány pontja lett volna Massának, ha nem száll el a motorja a Hungaroringen, vagy nem hagyja rajta a tankolócsövet a csapat Szingapúrban! Meg még szerintem lehetne toldani a listát. Ezek mind Massa önhibáján kívül történtek. Tehát ha a csapata nem cseszi el 1-2 versenyét simán verte volna Hamiltont. Szerintem sok-sok embernek Massa a 2008-as világbajnok és nem Nyomilton.
13/31 anonim válasza:
...mert mennyi az esélye annak, hogy Alonsonak elrontják a kerékcseréjét?...meg annak hogy az utolsó kanyarban Glock nem bírja tovább?...nagyon nagy mákja van...
14/31 anonim válasza:
ha pl egy massa nyert volna így vb-t akkor meg hú de emberfeletti teljesítmény meg nagyon profi meg össze vissza dícsérnétek....
15/31 anonim válasza:
Csatlakozom, ez jó meglátás...és biztos vagyok benne én is, hogy rengeteg mindenkinek Massa a bajnok!
(és ezt csak egy gyenge megjegyzés képen, és kint voltam tegnap és ma is...a szurkolók FELE/legalább/ Ferrari szurkoló, és még egy lengyel zászlóra is Felipe felíratot festettek...és a verseny végén, mikor Hamilton elvonult tapsoltak, egy két duda szólt, de mikor megjött Raikönnen a Ferrarival örjöngtek!)...elképeztő élmény volt ez az egész:)
16/31 A kérdező kommentje:
Látom igencsak megoszlanak a vélemények... Nem túl szimpatikus Hamilton ezek szerint
2009. júl. 26. 22:01
17/31 anonim válasza:
azért technikai sport mert sokat számít a érnökök szerelők munkája is a dologban...elb*szták ennyi
18/31 anonim válasza:
Hát Persze hogy nem neki szúrkoltam!Útálom azt a beképzelt köcsög fejit!
19/31 anonim válasza:
Egyetértek!...
Egoista...
Valahogy nem szimpatikus...de ez szubjektív:)...
20/31 anonim válasza:
én biztos nem,ő lenne az utolsó, akinek szurkolnék,ez van, kinem állhatom szegényt,jó lett volna a tegnapi sorrend,ha őt kihagyjuk az első helyről :)),amúgy meg vizet sem vihet Massáéknak...és go Rosberg,gooo :))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!