Ha valaki ilyenkor kezd el boxolni akkor van e esélye arra hogy olimpikon, profi boxoló legyen belőle? (Vagy már túl késő? )
kokó 16 évesen papp laci 18 évesne kezdte
amúgy én most kezdek el birkózni nyár végén(17 vagyok és nmég versenyezni akarok)
elmondom neked hogy még nekem is lenne az olimpiára esélyem(de mivel én nem mondok le a barátokról ezért nem fogok olimpikon lenni)
tegyük fel 4 véesen kezdtem volna akkor ilyen 18 évewsen már olimpián lehetnék és ilyen 30 évesen is kijuthatnák(lenne ilyen 3-4 olimpiai lehetőségem)
mivel én 17 évesen kezdtem ezért a következő olimpiára nem lenne reális esélyem mert 4 év alatt még kéne egy kis tapasztalat is(sok versenyen)
de utána 8 év birkózás után profik közt miért is ne lehetne esélyem rá? ha ugyan olyan keményen kürizel mint ők akkor kondid ugyan olyan lesz teknikád lesz kicsit gyengébb de ha tehetséges vagy akor az se lesz rosszab
magyarul szerintem én is lehetnék olimpikon csak a fiatalkorban kezdőkkel szemben annyi hátrány hogy max 1 olipia lenne bennem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!