Szerintetek mi lehet az oka a férfi vízilabda-válogatott sikertelenségének az olimpián?
Figyelt kérdés
bírói nyomás,vagy esetleg más?2012. aug. 8. 22:06
21/32 anonim válasza:
Sok pénzért vállalja. De van több olyan érmesünk, aki egyetlen forintot se kapott a felkészülésre. A szponzori pénzek és a reklámbevételek hová mennek? Futball és vizipóló. Egyik csapat sincs sehol.
22/32 A kérdező kommentje:
jaj,azt hittem ez nekem szólt,akkor semmi gond,amúgy nem értem mi baja van egyeseknek azzal,ha külföldön játszanak?lényeg az,hogy vállalják a válogatottságot
2012. aug. 9. 18:29
23/32 anonim válasza:
Igen. Ráadásul le merem fogadni, hogy a legnagyobb ellendrukkerek közel sem kerültek hasonló eseményekhez é
24/32 anonim válasza:
Igen. Ráadásul le merem fogadni, hogy a legnagyobb ellendrukkerek közel sem kerültek hasonló eseményekhez és sikerekhez az életük során, csak a szájuk jár. Vagy csak szimplán irigyek.
25/32 Andizsuzsi válasza:
Sok pénzért sem vállalják. A válogatottság azt jelenti, hogy minden nyáron, amikor a többiek pihennek, ők dolgoznak a válogatottal. Aki 12 éve válogatott, az gyakorlatilag 12 éve folyamatosan dolgozik vagy a klubjában, vagy a válogatottal, pihenés nélkül. Ezek a játékosok keresnek annyit a klubjuknál, hogy nem megélhetési pénz nekik a válogatottság. A felkészülési pénzeket meg nem a játékosok kapják, abból fizetik pl. az edzőtáborokat.Lehet azon vitatkozni, hogy a sporttámogatás jól van-e elosztva (szerintem nem), de hogy a sikerágazatokat kiemelten támogatják, az teljesen jogos.
26/32 anonim válasza:
A futballt miért kell kiemelten támogatni? Hol vannak a nagy eredmények? Talán kijutottam akár Európa-bajnokságra, VB-ről nem is szólva, vagy ott vannak az olimpián? Sokadik a világranglistán a magyar válogatott.
27/32 A kérdező kommentje:
nem értem miért isteníti itt vki a magyar focit,ami a béka segge alatt van,vízilabda válogatottunktól fényévekre
2012. aug. 10. 22:25
28/32 anonim válasza:
Mégis a futballra költenek rengeteget (ilyen-olyan utánpótlás nevelő akadémiák, az onnan kikerült fiatalok vajon hol vannak)? És a stadionépítő program? Minek?
29/32 A kérdező kommentje:
utánpótlásra,stadionokra elköltött pénz olyan,mintha kidobták volna az ablakon,vagy a kukákba,ez olyan,mint a romák felzárkóztatására költött pénz
2012. aug. 11. 05:49
30/32 anonim válasza:
Én nem sokat láttam az olimpiából, de szerintem a bírók meglepően korrektek voltak. Pl amikor 2 angol vs 1 magyar versenző indult és a magyar nyerte az aranyérmet. A magyarokkal általában mindig kib@sznak, de a bírók itt azt biztos nem tették.
Az más kérdés persze, hogy a magyarok bevonulása jó ha 8mp volt, miközben az ismeretlen dél-afrikai 4-küldöttes csapatokat 20mp-ig mutatták, meg a záróünnepségen sem mutatták a pont magyarokat... De nem ez a leglényegesebb, csak mondtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!