Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Szerintetek mi lehet az oka a...

Szerintetek mi lehet az oka a férfi vízilabda-válogatott sikertelenségének az olimpián?

Figyelt kérdés
bírói nyomás,vagy esetleg más?
2012. aug. 8. 22:06
1 2 3 4
 11/32 Andizsuzsi ***** válasza:
Cseh Laci most pont nem jó példa, ő sem bírt meg a nyomással. Nyilván nem örül senki annak, ami történt, de azért tudni kell, hogy ennek a sorozatnak egyszer véget kellett érni. Vagy most, vagy később. Most majd szépen átalakul a csapat, szerintem a háttérben már ott vannak a fiatalok, akiket most beépítenek a felnőttek közé, és 4 év múlva, új csapattal újra lehet indulni.
2012. aug. 9. 08:33
 12/32 anonim ***** válasza:

De jó példa, mert olvasd a mondat második felét is:) Ő az, aki nem bírt a nyomással, Berki pedig igen:)

Öregek már egy kicsit, talán bele is fáradtak, nem éreztem rajtuk végig a játékkedvet, a szenvedélyt. Nem jó ez már, ha ilyen hangulatban mennek be a medencébe.

2012. aug. 9. 08:35
 13/32 A kérdező kommentje:
igen,megírtátok,amire gondoltam,kiöregedtek,a vízilabdások és Cseh Laci is,már nem lehetett érezni a meccsek alatt azt a játékkedvet,amit régen
2012. aug. 9. 08:41
 14/32 anonim ***** válasza:

Én is azt éreztem a meccsek alatt, hogy kicsit megfáradtak, kedvtelenek, nem nyomják már olyan pörgősen, dinamikusan, mint amit más csapatoktól lehet látni. Nagyon kevésszer lehetett összeszedett védekezést/támadást látni.

Ez személyes vélemény és nem tudhatom, hogy van-e benne valami, de én kicsit azt is éreztem, hogy azzal együtt, hogy aranyat vártunk tőlük, ők talán kicsit el is bízták magukat. A csapból is az folyt, hogy nyerni mennek az olimpiára, nagyon magabiztosan indultak, aztán vagy ez, vagy fogalmam sincs mi történhetett, de össze is omlottak.

Voltak helyzetek, amikor a bírók nem kedveztek nekünk, de én úgy gondolom a játékunk alapján, hogy ezt most sajnos megérdemeltük.

Csalódott vagyok egy kicsit, mert ha nem is aranyat, de egy izgalmas döntőt szerettem volna látni magyar színekkel. Viszont mivel megérdemelten estünk ki, ezért "fel tudom dolgozni".

2012. aug. 9. 15:42
 15/32 anonim válasza:

Muszáj egy sportolónak magabiztosnak lennie, mert egyébként nem nyerne...

Igen, most sikertelenek voltunk, de mégsem nevezem sikertelenségnek. Nem nevezhetek 'sikertelenségnek' egy olyan csapatot, akik 3-szoros olimpiai bajnokok!

Minden sorozatnak egyszer végeszakad. Csak nem értem az ellendrukkereket. Miért kell pocskondiázni egy ilyen csapatot? Miért ilyen rosszindulatú néhány magyar?...

2012. aug. 9. 16:06
 16/32 A kérdező kommentje:
nem akarom pocskondiázni őket,csak tényleg a véleményekre vagyok kíváncsi,amúgy le a kalappal előttük,az elmúlt 8-12 évért
2012. aug. 9. 16:07
 17/32 anonim válasza:
Nem Rád céloztam. Bocsi, ha félreérthető voltam. :)
2012. aug. 9. 16:17
 18/32 anonim válasza:
65%
Cseh Laci rossz időben születetT mert ott van phelps és Laci csak az árnyéka lehet neki
2012. aug. 9. 17:08
 19/32 anonim ***** válasza:
0%
Risztov Éva sem éppen a tizenéves korosztályba tartozik, de szenzációsan úszott, a 10 km-es távúszást megnyerte! A pólós férfiakkal más a gond. Spanyol és olasz csapatokban játszanak, tele vannak pénzzel, kit érdekel egy olimpia? Őket már biztosan nem. Ráadásul azt a néhány Londonba kivitt fiatalt is leültették a kispadra. Nem játszhattak. Elég volt, menjenek a Kemény Dénessel együtt nyugdijba!
2012. aug. 9. 17:58
 20/32 Andizsuzsi ***** válasza:

"Spanyol és olasz csapatokban játszanak, tele vannak pénzzel, kit érdekel egy olimpia?"

Na azért ezzel álljunk le. Ezek az emberek 4, 8 éve is külföldön játszottak, és jól éltek. Akit nem érdekel az olimpia, az nem vállalja a válogatottságot.

2012. aug. 9. 18:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!