Szerintetek mi lehet az oka a férfi vízilabda-válogatott sikertelenségének az olimpián?
De jó példa, mert olvasd a mondat második felét is:) Ő az, aki nem bírt a nyomással, Berki pedig igen:)
Öregek már egy kicsit, talán bele is fáradtak, nem éreztem rajtuk végig a játékkedvet, a szenvedélyt. Nem jó ez már, ha ilyen hangulatban mennek be a medencébe.
Én is azt éreztem a meccsek alatt, hogy kicsit megfáradtak, kedvtelenek, nem nyomják már olyan pörgősen, dinamikusan, mint amit más csapatoktól lehet látni. Nagyon kevésszer lehetett összeszedett védekezést/támadást látni.
Ez személyes vélemény és nem tudhatom, hogy van-e benne valami, de én kicsit azt is éreztem, hogy azzal együtt, hogy aranyat vártunk tőlük, ők talán kicsit el is bízták magukat. A csapból is az folyt, hogy nyerni mennek az olimpiára, nagyon magabiztosan indultak, aztán vagy ez, vagy fogalmam sincs mi történhetett, de össze is omlottak.
Voltak helyzetek, amikor a bírók nem kedveztek nekünk, de én úgy gondolom a játékunk alapján, hogy ezt most sajnos megérdemeltük.
Csalódott vagyok egy kicsit, mert ha nem is aranyat, de egy izgalmas döntőt szerettem volna látni magyar színekkel. Viszont mivel megérdemelten estünk ki, ezért "fel tudom dolgozni".
Muszáj egy sportolónak magabiztosnak lennie, mert egyébként nem nyerne...
Igen, most sikertelenek voltunk, de mégsem nevezem sikertelenségnek. Nem nevezhetek 'sikertelenségnek' egy olyan csapatot, akik 3-szoros olimpiai bajnokok!
Minden sorozatnak egyszer végeszakad. Csak nem értem az ellendrukkereket. Miért kell pocskondiázni egy ilyen csapatot? Miért ilyen rosszindulatú néhány magyar?...
"Spanyol és olasz csapatokban játszanak, tele vannak pénzzel, kit érdekel egy olimpia?"
Na azért ezzel álljunk le. Ezek az emberek 4, 8 éve is külföldön játszottak, és jól éltek. Akit nem érdekel az olimpia, az nem vállalja a válogatottságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!