Szerintetek mi lehet az oka a férfi vízilabda-válogatott sikertelenségének az olimpián?
igazad van,szerintem mindenki az aranyat várta tőlük,ez is elég nyomás
várom a többiek véleményét
Azzal kezdem, hogy nagyon csalódott és szomorú vagyok, és nagyon sajnálom a nagyszerű sportembert, dr. Kemény Dénest is!. Véget ért egy szenzációs és egyelőre megismételhetetlen sorozat! (Igaz, minden eddigi riválisunknak fel kell majd kötnie a gatyáját, ha ennek a 12 éves sikersorozatnak a nyomába szeretne érni!)
Ezen az olimpián én nem éreztem olyan bírói elfogultságot, mint például Pekingben.
Totálisan laikusként úgy érzem, a válogatottnak az volt az alapvető hibája, hogy az emberelőnyöket csak elenyésző százalékban tudta góllá váltani.
Rengeteg probléma volt a csapat körül, dopping ügytől kezdve az ország elvárásai, sok volt már ez a teher.
Minden ország eleve úgy érkezik, hogy na majd mi megverjük a magyarokat vízilabdában, a magyarokon meg ott a nyomás, hogy nem szabad kikapni és ez inkább demoralizáló. A magyaroktól kikapni nem szégyen, megverni őket viszont dicsőség.
Nem volt annyi energiájuk... Legalább is én így gondolom. Nagyon kemény meccs volt.
Remélem, Rióban viszontláthatjuk őket, vagy az új pólósainkat, de nagyon ügyesnek kell lenniük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!