Csak én érzem úgy, hogy a bírók a magyarok ellen vannak az olimpián?
Figyelt kérdés
(legalábbis most nagyon feltűnő)2012. aug. 7. 21:45
3/20 A kérdező kommentje:
De minden sportágban...
2012. aug. 7. 21:55
4/20 anonim válasza:
A bírók kb mindig mindenhol a magyarok ellen vannak, nem? Nem tudom, hogy ez most hazafias belemagyarázás, vagy tényleg utálnak minket...
5/20 A kérdező kommentje:
De ennyire feltűnően?
2012. aug. 7. 21:55
6/20 anonim válasza:
Mindig a nagyobb országok sportolóit "részesítik előnyben" a játékvezetők...
Egyébként, érdekes, hogy amíg labdarúgásban a bírói tévedéseket/feltűnőbb bírói részrehajlást a címlapon hozzák az újságok, továbbá a későbbiekben kevesebb lehetőséget is kapnak (vagy egyáltalán nem) a játékvezetők nemzetközi viadalok levezénylésére, addig a többi sportágban "senki" sem foglalkozik a "rossz bírókkal", és az ilyenek továbbra is ugyanúgy ott lesznek a nemzetközi porondon, mint játékvezetők...
7/20 A kérdező kommentje:
2012. aug. 7. 22:16
8/20 anonim válasza:
A vívásnál nem lett ezen túlmenő következménye. Egyedüli eset az volt amikor a mostani olimpián az egyik vízilabda meccsen az utolsó másodpercekben egy érvényes gólt nem adott meg a bíró amivel döntetlen lett volna. Utólag elismerték hogy gól volt, a bírót hazaküldték, de az eredmény változatlan maradt. Szóval a lefújás után teljesen esélytelen, hogy mi jussunk már tovább. Egyébként undorító és vérlázító volt ami ma történt a spanyolok elleni meccsen.
9/20 anonim válasza:
Hát pedig eddig szerintem nagyon sportszerűen küzdünk , nem is értem hogy miért ilyen szemetek velünk..
10/20 anonim válasza:
Szerintem, nagyon alábecsülnek minket. Szemétség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!