Örülsz a 4. olimpiai aranyérmünknek?
Figyelt kérdés
10-ek vagyunk összesítettben!!!2012. aug. 5. 23:14
2/7 anonim válasza:
Persze a magyarok mindig is jók voltak rengeteg mindenbe! Örülök a közös sikerünknek! [link] Amúgy nem 9.-ek vagyunk?!
3/7 anonim válasza:
Persze, hogy örülök. De én a legtöbbed Csonti meccsén izgultam és az ő bronzérmének talán még jobban örültem, mint a két aranynak együtt. (mivel a két Krisztiánt ismertem eddig is és "elvártam" tőlük az érmet, viszont Módos Péterről eddig nem halottam sokat csak ma és ezért valahogy jobban örültem az érmének)
A továbbiakban is Hajrá Magyarok!
4/7 A kérdező kommentje:
nekem az olimpiai applikációm 10-nek ír minket.
én is nagyon örülök, és CSAK ÍGY TOVÁBB, nagyon büszke vagyok Rájuk!!!!!!!!!!!
2012. aug. 5. 23:20
7/7 anonim válasza:
Most Büszke vagyok rá, hogy magyarnak születhettem!
Megtiszteltetés, hogy ilyen nagyszerű sportolók és emberek képviselik a nemzetünket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!