Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Ez most önmagában miért csalás?

Ez most önmagában miért csalás?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem ez csak akkor csalás, ha két csapat megállapodott egymással. De önmagában az, hogy valaki sz@rul játszik, hogy befolyásolja a következő ellenfelét csak taktikázás.

2012. aug. 3. 07:39
1 2
 11/16 anonim válasza:

10-es!

Te nem nézted meg a videót! Ez sajnos evidens!

Kérek mindenki aki hozzászól NÉZZE MEG A VIDEÓT!!!

Itt nem a már említett erőspórolásról van szó hanem állnak egymással szemben és beleütés nélkül csak ejtegetik le vagy eleve túlüti!!

Katasztrófa hogy valaki beleszól de nem olvassa el és nem nézi meg a videót!

És csodálkozunk hogy itt tart az ország...

2012. aug. 3. 15:43
 12/16 anonim ***** válasza:
Fejezzük ezt be, semmi közünk hozzá, meddő vita.
2012. aug. 3. 15:51
 13/16 anonim válasza:

"Az mennyiben különbözik, ha mondjuk a kézilabdás elszórja a labdát és nem védekezik olyan keményen?"

Épp most magyaráztam el, hogy miben különbözik. Az erőspórolás a következő meccsre teljesen más, legitim módon indokolható lépés. De az nem, amikor direkt kiütjük a labdát, vagy hálóba ütjük, hogy veszítsünk, ez nem spórolás. Ez nem játék volt, hanem játékrontás, ahogy már korábban említettem.

2012. aug. 3. 16:15
 14/16 anonim ***** válasza:
Jól van, nyomjad csak...
2012. aug. 3. 16:17
 15/16 anonim válasza:

14-es 66%-os

Figyelj! Kiderült hogy úgy érveltél hogy meg sem nézted a videókat!

Én más topikban hasonló helyzetben(félreolvastam a kérdést) bocsánatot kértem és így mentem tovább.

De elfogadom hogy nem mindenki ilyen...

2012. aug. 3. 18:32
 16/16 anonim ***** válasza:
Azért mindentől függetlenül - legalább itt úgy nem értettünk egymással egyet, hogy nem pontoztuk le a másikat össze-vissza. Na, nekem ez pozitív! :)
2012. aug. 3. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!