Ez most önmagában miért csalás?
Szerintem ez csak akkor csalás, ha két csapat megállapodott egymással. De önmagában az, hogy valaki sz@rul játszik, hogy befolyásolja a következő ellenfelét csak taktikázás.
10-es!
Te nem nézted meg a videót! Ez sajnos evidens!
Kérek mindenki aki hozzászól NÉZZE MEG A VIDEÓT!!!
Itt nem a már említett erőspórolásról van szó hanem állnak egymással szemben és beleütés nélkül csak ejtegetik le vagy eleve túlüti!!
Katasztrófa hogy valaki beleszól de nem olvassa el és nem nézi meg a videót!
És csodálkozunk hogy itt tart az ország...
"Az mennyiben különbözik, ha mondjuk a kézilabdás elszórja a labdát és nem védekezik olyan keményen?"
Épp most magyaráztam el, hogy miben különbözik. Az erőspórolás a következő meccsre teljesen más, legitim módon indokolható lépés. De az nem, amikor direkt kiütjük a labdát, vagy hálóba ütjük, hogy veszítsünk, ez nem spórolás. Ez nem játék volt, hanem játékrontás, ahogy már korábban említettem.
14-es 66%-os
Figyelj! Kiderült hogy úgy érveltél hogy meg sem nézted a videókat!
Én más topikban hasonló helyzetben(félreolvastam a kérdést) bocsánatot kértem és így mentem tovább.
De elfogadom hogy nem mindenki ilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!