Kimi Raikkönen vagy Fernando Alonso? Melyikük a tehetségesebb?
Nehéz kérdés. Én speciel Raikkönennek szurkolok, viszont kétségtelen, hogy Alonso hatalmas versenyző. Amit idén leművel, az óriási.
Szerintem mindketten jó versenyzők. Raikkönen már sokszor csúszott el vb-címektől és az elmúlt években is nagyokat alakított. Alonso pedig szintén.. és az idei teljesítménye pedig csak tetőzi ezt.
Valahogy nekem még is Alonso felé billen a mérleg. Jelenleg ő a jobb!
12. válaszoló
WOW, nagyon korrekt komment egy Kimi drukkertől:)
...
Szerintem nagyjából egyformán tehetségesek mindketten, szerintem a jelenlegi mezőny két legjobb pilótájáról beszélünk.
Megmondani, hogy pontosan ki a tehetségesebb, butaság, ez csak akkor derülne ki, ha ugyanolyan autóban versenyeznének (elnyomás nélkül).
Tehát én most inkább szimpátia alapján azt mondom, hogy Alonso, de Kimi nagyon-nagyon szorosan mögötte van.
Vettelke elbújhat mögöttük.
És mindezt úgy olvassátok, hogy diehard Alo-fan vagyok, aki világéletében rühellte Kimit:)
"tehetség tehetség.... mindenki úgy versenyezik amilyen autót raknak alá. akárki akármit mond xD"
Ez az eredményekre igaz maximum, a versenyzésre nem. Mindenkinek olyan eredményei vannak, amilyen kocsit raknak alá, ez viszont 100%. Pl egy Vettel és egy Hamilton összehasonlíthatatlan, hiába van az előbbinek több pole-ja, több világbajnoki címe stb. Az eredmények alapján Vettel nyilván sokkal jobb pilóta, de ha megnézzük ki futott jobb/szebb/izgalmasabb/emlékezetesebb versenyeket egyértelmű, hogy Hamilton lenyomja mint a sz.rt. Na ez a különbség a tehetség és az eredmény+kocsi kombináció között. + egy tehetséges versenyző egy gyengébb autóból is tud jó eredményeket kihozni, lásd Alonso, nem véletlenül vezeti a tabellát. Ja az olyan éveket meg mint a tavalyi meg a Brawn GP-s év ne vegyük ide, amikor körönként 1 másodperccel jobb volt az autójuk, mint a többieké. Azt egy versenyző sem képes ledolgozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!