Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Kimi Raikkönen vagy Fernando...

Kimi Raikkönen vagy Fernando Alonso? Melyikük a tehetségesebb?

Figyelt kérdés
Szerintem Raikkönen.

2012. aug. 3. 02:16
1 2
 11/19 anonim válasza:
tehetség tehetség.... mindenki úgy versenyezik amilyen autót raknak alá. akárki akármit mond xD
2012. aug. 5. 21:19
 12/19 anonim ***** válasza:

Nehéz kérdés. Én speciel Raikkönennek szurkolok, viszont kétségtelen, hogy Alonso hatalmas versenyző. Amit idén leművel, az óriási.

Szerintem mindketten jó versenyzők. Raikkönen már sokszor csúszott el vb-címektől és az elmúlt években is nagyokat alakított. Alonso pedig szintén.. és az idei teljesítménye pedig csak tetőzi ezt.

Valahogy nekem még is Alonso felé billen a mérleg. Jelenleg ő a jobb!

2012. aug. 9. 16:57
 13/19 anonim ***** válasza:
64%
ALONSO!
2012. aug. 24. 16:22
 14/19 anonim válasza:

12. válaszoló

WOW, nagyon korrekt komment egy Kimi drukkertől:)

...

Szerintem nagyjából egyformán tehetségesek mindketten, szerintem a jelenlegi mezőny két legjobb pilótájáról beszélünk.

Megmondani, hogy pontosan ki a tehetségesebb, butaság, ez csak akkor derülne ki, ha ugyanolyan autóban versenyeznének (elnyomás nélkül).

Tehát én most inkább szimpátia alapján azt mondom, hogy Alonso, de Kimi nagyon-nagyon szorosan mögötte van.

Vettelke elbújhat mögöttük.

És mindezt úgy olvassátok, hogy diehard Alo-fan vagyok, aki világéletében rühellte Kimit:)

2012. aug. 28. 18:59
 15/19 anonim válasza:
Csakis Fernando:)Ő a béna kocsiból is tud várat építeni, zseniális a versenyszelleme,hogy mennyire tud küzdeni. Ezért a kedvencem 6 éve,no meg persze azért is, mert marha jó pasi:D
2012. szept. 12. 22:19
 16/19 anonim ***** válasza:

"tehetség tehetség.... mindenki úgy versenyezik amilyen autót raknak alá. akárki akármit mond xD"

Ez az eredményekre igaz maximum, a versenyzésre nem. Mindenkinek olyan eredményei vannak, amilyen kocsit raknak alá, ez viszont 100%. Pl egy Vettel és egy Hamilton összehasonlíthatatlan, hiába van az előbbinek több pole-ja, több világbajnoki címe stb. Az eredmények alapján Vettel nyilván sokkal jobb pilóta, de ha megnézzük ki futott jobb/szebb/izgalmasabb/emlékezetesebb versenyeket egyértelmű, hogy Hamilton lenyomja mint a sz.rt. Na ez a különbség a tehetség és az eredmény+kocsi kombináció között. + egy tehetséges versenyző egy gyengébb autóból is tud jó eredményeket kihozni, lásd Alonso, nem véletlenül vezeti a tabellát. Ja az olyan éveket meg mint a tavalyi meg a Brawn GP-s év ne vegyük ide, amikor körönként 1 másodperccel jobb volt az autójuk, mint a többieké. Azt egy versenyző sem képes ledolgozni...

2012. szept. 13. 13:16
 17/19 anonim ***** válasza:
Alonso fényévekkel tehetségesebb. Mondom ezt úgy hogy Kimi szurkoló vagyok, de valljuk be a képességeit tekintve sehol nincs Alonsohoz képest.
2012. szept. 13. 18:37
 18/19 anonim ***** válasza:
90%
Ez nem kérdés Kimi Raikönen a jobb!!
2012. szept. 14. 13:18
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem Räikkönen. Valahogy nekem ő összefort a tehetség szóval. Alonso precíz szinte mindig kihozza az autóból és magából amit tud de szerintem kevés ő Raikkönen zsenialitásához képest. Raikkönen talán egyszer múlta alul a várakozásokat: 2008-ba, meg talán egy kicsit 2009-be de szerintem ez annak köszönhető hogy kezdte unni ezt az f1-zést nem is véletlen hogy elment a rallyba rögtön utána. De most hogy visszatért újult erővel és elég tapasztalattal, látszik rajta hogy milyen remek pilóta. Gyors, megbízható, különleges tehetség, ráadásul úgy lett 3. tavaly is hogy szerintem ő hozta ki a legtöbbet a gépéből szerintem a mezőnyben. Raikkönen két dolog miatt nem többszörös világbajnok, ez pedig a szerencse és az érzelmi instabilitása. Vettel azért már 3x-os vb mert érzelmileg folyamatosan kirobbanó formában van és nincs fogás rajta (nem úgy mint Raikkönenen 2008-ba és '09-be.) és azért is mert a legjobb\legmegbízhatóbb gép van alatta, (Raikkönennek 2006-ba és 2004-be ez sem volt meg.). Így azért bele lehet gondolni hogy Raikkönen mondjuk a 15 lehetséges idényéből, elrontott ilyen dolgokra 6-ot. Na így már rögtön nehezebb mintha valaki egy gyengébb tehetségre megkapja 22 évesen a legjobb autót, és ki is használja mert elég megbízható hozzá emberileg.
2013. máj. 15. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!