Silverstone: örülsz az első háromnak (F1)?
1. Webber
2. Alonso
3. Vettel
Nem örülök. Én személy szerint Buttont hiányolom nagyon a dobogósok közül mostanában, de már kezdek beletörődni. :(
Grosjean is megérdemelne lassan egy dobogót. A ferrarik most jól mennek, ezt el kell ismernünk. Webbert nem csípem annyira.
# 5/6 ma 11:21
Igen én is hiányolom buttont az első 5-ből!
De legalább tudom hogy nagy részt nem ő tehet róla mert nemrég olvastam h a McLaren autojában egy tervezési hiba van és szinte az egész autót ujra kéne épiteni h orvosolják :SSS :(
Na mind1 hajráá BUTTON
Egyáltalán nem! Webber és Alonso még hagyján, de Vettel?! Annyira unom már, hogy szinte folyton a dobogón vigyorog.
A francért nem volt képes jönni az eső.. ha esős futam lett volna, Schumacher ott lett volna az első háromban. De így? Ezzel a sz*r, száraz körülmények között teljesen versenyképtelen Mercivel?! Semmi esély..
Én egy Schumacher, Kimi, Alonso dobogót vártam volna újra, Valencia után. De hát, az F1 nem kívánságműsor.. sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!