Ki a kedvenced a forma 1-ben? (csapat-pilóta)
Az én kedvencem Kimi Raikönnen és az a csapat, ahol éppen ő van. :)
Bírom még Nakajima interjúijait is, nagyon aranyos. :)
Az első kedvencem, (ettől az évtől kezdve nézem mindíg a versenyeket 1997) Jack Villeneuve. Utána Mika hakkinen.
Az volt s lényeg amikor pilótát választottam, akinek szurkolok, hogy minél több borsot törjön Sumi orra alá, mert akkoriban nagyon nem csíptem. És akkoriban Ők voltak akik néha megnehezítették a dolgát.
Hakkinen után, hamar Kimi Raikkonen lett a kedvencem, mert amit abban az időben mutatott a Mclarennél, nagyon magával ragadott. Az a kár, hogy egy kicsit megkopott a harci kedve, vagy a laza piázgatás mostanra fejti ki a hatását, mert sajnos már nem a régi. De azért most is ő a leg a zámomra. Ha tudtak volna akkor olyan megbízható Mclarent alárakni, mint amilyennel az elmúlt 2 évben Hamilton versenyzett, réges régen világbajnok lehetett volna, még 2007 előtt. Azért volt akkor Ő nagy a szememben, mert amíg a Mercinél volt, soha nem önhibájából állt ki a versenyből, vagy szenvedett hátrányt. Mindent megtett a győzelemért, mint Alonsó. 2005-ben, mikor Alonsó bajnok lett, megkérdezték, h őszerinte ki a legnagyobb ellenfele. Sumi, vagy Kimi? És ő azt válaszolta,: hiába Sumi a többszörös bajnok, neki a legnagyobb ellenfele Kimi Raikkonen.
Bocs h ennyire kifejtettem a Kimi rajongásomat, de most már te is láthatod, hogy ezt tényleg így gondolom.
Mindíg az első helyekért versengő pilóták közül szurkolok valakinek, s mivel most Kimi nincs ezek között, Sebastian Fettel, akinek szurkolok.
Ferrari - Kimi :)
Ha Kimi befejezi a Forma-1-es pályafutását, asszem akkor is ő lesz a kedvenc és a többiek csak a második helyen állhatnak.
A Red Bull-t is kedvelem, ott mindkettő versenyző szimpi.:)
Régebben nem kedveltem Alonso-t, de amikor Hamilton-nal "harcoltak", akkor megkedveltem, Alonso most se tartozik a kedvenceim közé, de azért 1-2 versenyzővel szemben(pl.:Hamilton, Massa) előnyt élvez nálam.:)
Bocsi, hogy hosszú lett.
Go Kimi!:)
jaja, ez egy ferraris vers vot eredetileg...
jobb volna,ha találnátok ki magatoknak sajátot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!