Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Ki a kedvenced a forma 1-ben?...

Ki a kedvenced a forma 1-ben? (csapat-pilóta)

Figyelt kérdés
2009. júl. 17. 17:23
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Felipe Massa, Kimi-Ferrari
2009. júl. 19. 21:48
 12/31 anonim válasza:
100%

Az én kedvencem Kimi Raikönnen és az a csapat, ahol éppen ő van. :)

Bírom még Nakajima interjúijait is, nagyon aranyos. :)

2009. júl. 20. 00:34
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Az első kedvencem, (ettől az évtől kezdve nézem mindíg a versenyeket 1997) Jack Villeneuve. Utána Mika hakkinen.

Az volt s lényeg amikor pilótát választottam, akinek szurkolok, hogy minél több borsot törjön Sumi orra alá, mert akkoriban nagyon nem csíptem. És akkoriban Ők voltak akik néha megnehezítették a dolgát.

Hakkinen után, hamar Kimi Raikkonen lett a kedvencem, mert amit abban az időben mutatott a Mclarennél, nagyon magával ragadott. Az a kár, hogy egy kicsit megkopott a harci kedve, vagy a laza piázgatás mostanra fejti ki a hatását, mert sajnos már nem a régi. De azért most is ő a leg a zámomra. Ha tudtak volna akkor olyan megbízható Mclarent alárakni, mint amilyennel az elmúlt 2 évben Hamilton versenyzett, réges régen világbajnok lehetett volna, még 2007 előtt. Azért volt akkor Ő nagy a szememben, mert amíg a Mercinél volt, soha nem önhibájából állt ki a versenyből, vagy szenvedett hátrányt. Mindent megtett a győzelemért, mint Alonsó. 2005-ben, mikor Alonsó bajnok lett, megkérdezték, h őszerinte ki a legnagyobb ellenfele. Sumi, vagy Kimi? És ő azt válaszolta,: hiába Sumi a többszörös bajnok, neki a legnagyobb ellenfele Kimi Raikkonen.

Bocs h ennyire kifejtettem a Kimi rajongásomat, de most már te is láthatod, hogy ezt tényleg így gondolom.

Mindíg az első helyekért versengő pilóták közül szurkolok valakinek, s mivel most Kimi nincs ezek között, Sebastian Fettel, akinek szurkolok.

2009. júl. 21. 18:25
 14/31 anonim ***** válasza:

Ferrari - Kimi :)

Ha Kimi befejezi a Forma-1-es pályafutását, asszem akkor is ő lesz a kedvenc és a többiek csak a második helyen állhatnak.

A Red Bull-t is kedvelem, ott mindkettő versenyző szimpi.:)

Régebben nem kedveltem Alonso-t, de amikor Hamilton-nal "harcoltak", akkor megkedveltem, Alonso most se tartozik a kedvenceim közé, de azért 1-2 versenyzővel szemben(pl.:Hamilton, Massa) előnyt élvez nálam.:)

Bocsi, hogy hosszú lett.

Go Kimi!:)

2009. júl. 22. 17:44
 15/31 anonim válasza:
Kimi Raikkönen és a Ferrari!
2009. júl. 23. 14:52
 16/31 anonim válasza:
100%
meg az anyád. eredetileg ferraris vers lelehet kopni róla ;)
2009. júl. 23. 15:10
 17/31 anonim válasza:
100%
Kimi-Ferrari(L)(Y)
2009. júl. 25. 22:36
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

jaja, ez egy ferraris vers vot eredetileg...

jobb volna,ha találnátok ki magatoknak sajátot...

2009. júl. 26. 12:18
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
rOBERT kUBICA!!
2009. júl. 26. 22:11
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Massa,Alonso,Rosberg :)
2009. júl. 26. 23:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!