Ki a kedvenced a forma 1-ben? (csapat-pilóta)
Figyelt kérdés
2009. júl. 17. 17:23
1/31 A kérdező kommentje:
Nekem egyébként webber (redbull)
2009. júl. 17. 17:24
2/31 anonim válasza:
Mclaren-Hamilton. Igazából én mindig is Mclaren "szurkoló" voltam, már a Hakkinen korszak alatt, aztán Raikonnen, most meg Hamilton. Ha netalántán Hamilton távozna akkor is maradnék a csapatnál és a köv. pilótájuknak szurkolnék:) De természetesen a pilóta is ugyanolyan szimpatikus mint a csapat és egy távozásnál sem változna meg úgy ahogy Kimi távozása után, ugyanolyan szimpatikus maradt csak már nem tudok neki szurkolni:)
4/31 anonim válasza:
Toyota - Trulli
Sajnos mostanában nem nagyon jön össze neki, pedig az évet elég jól kezdte...
5/31 anonim válasza:
Ferrari-Massa, Raikkonen
Redbull-Webber,Vettel
8/31 anonim válasza:
Kimi Raikonnen - Felipe Massa:ferrari:)
Alapból nagyon szimpatikus a ferrari csapata,meg kimi is:D Massa is nagyon jó versenyző,így elsősorban kiminek,utána pedig massának szurkolok.
[sajnálom,hogy nem jött össze tavaly a ferrari sikert:( ]
14/L(:
9/31 anonim válasza:
Ferrari- Kimi Raikkönen, de az örök kedvenc Michael Schumacher marad
10/31 anonim válasza:
McLaren Mercedes- Lewis Hamilton forever
Megcsillan a fény az ezüst nyilakon átszáguld Lewis a célvonalon együtt mozog a gép és a lélek McLarenes leszek ameddig csak élek...:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!