Szerintetek kirúgják Raikonnent a szezon után a Lotustól?
Te értelmes vagy ember? Ennyi erővel a Grosjean-t rúgják ki, nem bír befejezni egy versenyt sem szinte, hányszor nullázott?? Azért Kimi meg összetettben 4. helyet hozza! Még a vb-re is lehet esélye.
Ilyen szerződésekről meg semmit nem lehet pontosan tudni, ez minden esetben titok.
A csapatvezető Boullier és (az egyik) tulaj Gerard Lopez is folyamatosan nyilatkozza, hogy elégedettek Kimivel :)
Ha ilyen eredmányeket még nem is hozna, akkor sem járnának rosszul vele, nagy név, hatalmas szponzori pénzeket visz a csapathoz. Nagyobb reklám, mint egy Grosjean.
Szerinted pl Massát miért nem küldik el a búsba? (mint embert szeretem, de be kell látni, hogy nagyon el van maradva a csapattárshoz képest)
A Ferrari sem jótékonysági intézmény, szerződése is van (bontásért ugye emlékszünk, hogy anno Raikkonennek mennyit perkáltak ki?) és nem utolsó sorban őt is támogatja pl a Santander és egyéb vállalatok. És itt a kulcs a PÉNZ.
Sajnos az f1 úgy általában már nem a versenyzésről szól.
Szerintem Kimi jövőre marad itt, aztán ha igaz, hogy Vettel megy a Ferrariba '14-től, akkor talán a Red Bullban folytathatja (lásd rallys előzmények ;)
Nekem ez az opció szimpatikus lenne. :D
miért rugnák ki kimit?:D jobb pilótát nem találnak nála
amúgy tényleg ilyen jó most a lotus(nem nézek forma 1 et egy ideje)? simáán felveszi a versenyt a ferrarival?
A Lotus a 4. legerősebb autó a mezőnyben. Raikkonen az egyik legjobb pilóta (ritkán előz, de ha előz akkor az nem semmi ahogy azt végrehajtja). Igen, van egy ilyen opció a szerződésben, de egyébként a szerződése 2 évre szól tudtommal. Grosjean csoda ha végig megy egy versenyen, tehát ha valakinek távoznia kéne, az Grosjean lenne, nem Raikkonen. Raikkonen még akár VB is lehet.
#2 - nem, nem annyira jó az autó, csak van a sok hülye Raikkonen ellendrukker, aki azt hiszi, hogy a Lotus a legjobb csapat, közben a jelenlegi mezőnyben max. 3 pilóta hozná ezt a teljesítményt a Lotussal (Hamilton, Alonso és persze Raikkonen).
Szerintem többéves exkluzív szerződése van. Amúgy is, Kiminek több oka lenne jobb csapatot keresni, mint a Lotusnak másik versenyzőt, de szerintem kölcsönösen elégedettek egymással, nem látok okot a váltásra, hacsak hirtelen nem támadna üresedés valamelyik élcsapatnál vagy ha netán Raikonnen megsérülne és nem tudna versenyezni. Azt el tudom képzelni, hogy esetleg visszatér a Ferrarihoz, de ezt sem a közeljövőre tippelném.
A másik meg, hogy a Lotus valóban nyerő autó lehet, de egyrészt, ahhoz még tovább kell fejlődnie a csapatnak, hogy bajnokesélyesként tartsuk őket számon, másrészt meg Raikonnen csak idén tért vissza egy számára új csapathoz, ne akard már, hogy kapásból leiskolázzon mindenkit és vb-t nyerjen. :)
Szerintem jövőre marad a jelenlegi felállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!