Vettel miért nem próbálta megelőzni Alonso-t?
Nem tartom akkora versenyzőnek a srácot, mint, ahogy be van állítva, de azért egy futamgyőzelemért elvárná az ember, hogy bevállaljon egy-két előzést. Ennek ellenére meg sem próbálta, pedig a RedBull van olyan jó autó mint a Ferrari, sőt...Talán várt egy jó taktikai húzásra?
Vélemények?
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
"Szerinted Alonso mit csinált 2006 utolsó futamain? Biztonsági autózásra ment, nem kockáztatott."
Ez igaz, csak éppen annyi különbséggel, ha jól emlékszem Alonso akkor már vezette a vb-t, és ebben az esetben nagyon is érthető, ha biztonságira megy. De Vettel-nek nem lett volna jó a második hely, hiszen lemaradása van.
Egyébként én is arra gondolok, hogy kb úgy voltak vele, "hagyd a fenébe, majd boxtaktikával elintézzük". Csak sztem azzal nem számoltak, hogy Button belerondít a képbe, na meg Raikkonnen. Mert sztem tuti kiszedték volna egy szett új gumira ha Rai nem veszélyeztet.
De nekem elég visszatetsző, hogy Vettel csak várja a sült galambot a szájába, miközben volt olyan közelségben a Ferrarihoz, hogy simán próbálkozhatott volna. Nem csak DRS zóna létezik, meg a szélárnyék.
1.Alonsot én kedvelném, ha a magyar drukkerei nem utálnák Vettelt tiszta szívből, csak mert 2010-ben megverte Alonsot az utolsó versenyen.Gondolom a kérdező is ilyen.
2.Esős időmérőn nem az egyéni teljesítmény számít, hanem hogy hogy van beállítva az autó.
3.Kérdésre válaszolva:Gondolom azért, mert nem volt annyival gyorsabb végsebességben, hogy reális eséllyel megelőzhesse, kilökni meg nem akarta.
"1.Alonsot én kedvelném, ha a magyar drukkerei nem utálnák Vettelt tiszta szívből, csak mert 2010-ben megverte Alonsot az utolsó versenyen.Gondolom a kérdező is ilyen.
2.Esős időmérőn nem az egyéni teljesítmény számít, hanem hogy hogy van beállítva az autó.
3.Kérdésre válaszolva:Gondolom azért, mert nem volt annyival gyorsabb végsebességben, hogy reális eséllyel megelőzhesse, kilökni meg nem akarta."
Először is engedd meg, hogy ma neked ajándékozzuk a "nap idiótája" címet, mert ennyi baromságot még senki nem hordott össze. A többiek mind tudtak normálisan válaszolni, neked miért kellett egyből azt fejtegetni, hogy én milyen vagyok, meg hogy kit mi alapján ítélek meg? És akkor sorban:
1. Igen, nem bírom a srácot, de ennek köze sincs Alonso-hoz. Azért nem bírom, mert akkora ásznak állítják be, hogy annak valójába a harmadát sem éri. Plusz, idén minősíthetetlen a viselkedése, és kegyetlenül el van szállva magától. Amit te írtál az alapján Hamilton-t és Raikonnen-t is utálhatnám, sőt Alonso-t is utálhatnám amiért letaszította a trónról 2005-ben Schumacher-t.
A 2. hozzászólásodat nem kommentálnám, mindenki tudja miért... esőben nem számít a tehetség. Úristen...
3. Mint mondtam nem csak szélárnyék, és DRS-zóna létezik. Rai sem csak az egyenesben előzött. Egy 2szeres VB-től, akit ennyire istenítenek, ráadásul aki az egyik legjobb autóban ül, pedig joggal elvárhatja az ember, hogy mutasson valamit a pályán is, főleg ha nem vezeti a pontversenyt és újra bajnok akar lenni. Én legalábbis vártam volna valamit.
utolsó:
Ma már nincs száraz és esős beállítás...
Azért nincs, mivel ha időmérőn esik, és a versenyen nem, akkor nagyon nagy hátrányban van az a versenyző aki takony időre lőtte be az autóját csak mert időmérőn esett, versenyen meg jó idő volt...
Vortex123, te általában nem írsz hülyeségeket, száraz és esős beállítás között nyilván van különbség. De te sem gondolod, hogy az élmezőnyből bárki is esőssel ment, amikor másnapra 95%-ra mondták a szikrázó napsütést, pláne úgy, hogy az időmérő után már nem módosíthatnak a beállításokon.
És ha mindenki azonos (ez esetben száraz) beállítással megy, akkor vizen igenis jobban számít a tehetség nem? Én legalábbis így gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!