Búziolimpiára kimész idén?
Figyelt kérdés
Egyáltalán miért kell ezt Magyarországon tartani?2012. jún. 23. 13:29
1/10 anonim válasza:
Én sem értem miért ebben az országban rendezik.Ez az ország nincs felkészülve ilyesmikre.
Csak gyűlölet , feszültség , szitkozódás fog keletkezni.Nem jó ez így.
persze lehet hogy pénzt hoz az országnak , de milyen áron?
Miért rendezik egy felvilágosult haladó szellemiségű ,fejlett társadalmi és gondolkodásmódú országban mint mondjuk Ausztriában vagy Németországban?
2/10 anonim válasza:
*Miért nem rendezik egy felvilágosult haladó szellemiségű ,fejlett társadalmi és gondolkodásmódú országban mint mondjuk Ausztriában vagy Németországban?
A kérdésre válaszolva , nem megyek csak azért el Budapestre hogy ezt megnézzem.Egyébként semmilyen Olimpiárt nem vagyok oda.
3/10 anonim válasza:
Kezdjük ott,hogy minek egyáltalán meleg olimpia?
4/10 anonim válasza:
Én sem értem hogy minek. Mert ugye ha ők nem mások akkor tudnának indulni a sima olimpián, ha meg amatőrök akkor meg amatőr olimpián. Ez megint csak egy magamutogató rendezvény lesz és elég szomorú hogy ehhez Budapest adja a nevét. (nincs bajom a melegekkel)
5/10 anonim válasza:
Egyébként a Vasas stadionjában lesz,lehet menni rendet zavarni:)
6/10 anonim válasza:
a melgegolimpia csak azért itt kerül megrendezésre mert már így is szar a hírnevünk(ez a sok homokos még a végén a fajunk pusztulását hozza...)
7/10 anonim válasza:
Mert gusztustalan a köcsögök vonulása.
9/10 anonim válasza:
miért nem ink a fradi stadionjánál rendezik ott a sok búúzi :DDD
10/10 anonim válasza:
mikor tartják??szeretnék búzit látni....nem mintha soha nem láttam volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!