Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Mi történt Jenson Button-al?

Mi történt Jenson Button-al?

Figyelt kérdés
A szezon utáni első futamon azt hittem hogy ő nyeri meg a vb-t. Most már abban is kételkedem hogy a top5-ben benne lesz a végén. Most is csak a 13-ik lett. Mi történt vele? Mitől esett ennyire vissza?

2012. máj. 27. 00:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom, de ahogy én megfigyeltem nála vannak ilyen akár 5-6 versenyes hullámvölgyek. Arra gondolok, hogy talán a ráérzése vagy a koncentrációja alábbhagy ilyenkor. Amúgy sem egy nagyon teljesítményorientált ember. Ami persze nem baj, mert így nem olyan hülye vadbarom mint egyesek a mezőnyben. De a hátránya meg az, hogy így elhagyja magát. Tavaly Montreal előtt is ilyen időszaka volt. Az extrém helyzetek ki tudják ebből hozni. Talán mert az valahogy kihívás számára. Kicsit olyan a mentalitása, hogy amiről tudja, hogy már bizonyított vele kapcsolatban az nem hozza nagyon lázba. Meg nem erőből csinálja a dolgokat, hanem ritmusból. Ha kiesik, akkor újra meg kell találnia. Ezeket gondolom
2012. máj. 27. 02:25
 2/5 anonim ***** válasza:
ebben az évben az a fontos, hogy a pilóta minél gyorsabb legyen, és Button nincs a leggyorsabb pilóták között (szerintem), ő inkább taktikával próbál jobb pozícióba kerülni, de látható hogy ebben az évben ez már nem sokat ér
2012. máj. 27. 21:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Legközelebb a Magyar nagydíjat nyeri meg.´;)
2012. jún. 3. 22:37
 4/5 Pityeeesz ***** válasza:
ennyit tud
2012. jún. 4. 16:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Az új fejlesztésekkel van baja... Valenciában pl ezért használta Hamilton az alapbeállítást, hogy Buttont segítsék a beállítások kapcsán. És emellett hasonló pech-szériája van, mint Schuminak (volt)...
2012. júl. 4. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!