Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Neked kimenne fekve 60 kiló...

Neked kimenne fekve 60 kiló 25ször?

Figyelt kérdés
rendészeti főiskolán alapkövetelmény... na mondom fasza
2012. máj. 18. 12:51
 1/8 anonim ***** válasza:

Ki, bár sohasem csinálom. Amikorra felkészülsz és sorra kerül a felmérés, mindig tarts egy rövid pihenőt, a mozgás végpontján, amikor is csontos alátámasztással tartod a súlyt. Így kevésbé fogsz elfáradni, és meglehet.

Kezdj el edzeni e súly mindössze felével, egy három sorozatban, de csak ami jól esik! 10-12 ismétlés. Hétfő-szerda-péntek. Növeld az ismétlésszámokat fokozatosan, a teljes kifáradást ne érd el, mindig maradjon a tarsolyban 2-3 lehetséges ismétlés. 15-15-15 ismétlés elérésekor, emeld a súlyt 35-re. Ha a testsúlyod meghaladja a hetvenet, ez az alapkövetelmény pár hónap alatt teljesíthető. Egyél rendszeresen, módszeresen, alvás szigorúan betartva! Sok sikert!

2012. máj. 18. 13:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Én szerintem nem tudnám. 85ba nyomok vagy 3at-4et. De ha 60 ból kellene 25öt azt nem tudnám, 8nál többet sosem csináltam.
2012. máj. 18. 13:37
 3/8 anonim ***** válasza:
ki lehet váltani fekvőtámasszal. Értelemszerően, ha könnyű, szálkás alkatod van fekvőzöl, ha ki vagy gyúrva, akkor fekvenyomsz.
2012. máj. 18. 13:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem ki menne.
2012. máj. 18. 14:10
 5/8 anonim ***** válasza:

80-al is kimegy simán...

De az első hozzászóló által javasolt csonttámasz soha ne alkalmazd, mert szétcseszi az izületeid!

Énis megszívtam...

2012. máj. 18. 15:17
 6/8 Ci.ara ***** válasza:

csimpaszkodni egyszerűbb! igaz felső madárfogással de sztem egyszerűbb mint fekvenyomni főleg ennyit!

egyik válaszolónak üzenném h főiskolán nem lehet fekvőtámasszal kiváltani az a szakközépbe van !!!

2012. máj. 18. 15:48
 7/8 anonim ***** válasza:

"csonttámasz soha ne alkalmazd, mert szétcseszi az izületeid"

baromira nem igaz, ebben a helyzetben a legerősebbek az izületeid. Csak azért terjedt el ez, mert a "nagyok" is így nyomnak, de csak azért, mert így kevesebbet pihen az izom. egykét idióta meg kitalálta, hogy ez izületkímélő, pedig pont nem az. az erőemelől is lockouttal nyomnak, sokkal nagyobb súlyokat, mint a testépítők, mégsincs annyi könyöksérülés. vajon miért?

2012. máj. 18. 16:04
 8/8 anonim válasza:

Első kinyomás : lazán

Második : remeg a kar

Harmadik : szedjétek le rólam

Szóval nem menne.:D

2012. máj. 31. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!