63 kilós testsúllyal 105 kiló fekve nyomásban mennyire jó eredmény?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 30. 23:06
1/13 anonim válasza:
Az nagyon szép eredmény , hiszen a testsúlyod 1.5x - ét emeled meg. Gratulálok csak így tovább. :)
2/13 anonim válasza:
Feltételezem, hogy férfi vagy, és feltételezem, hogy egyszer tudod kinyomni. A világ legjobbjainak eredménye 200 kg körül van. Így a 105 kiló sportoló viszonylatban nem sok, "átlagemberként" viszont szép teljesítmény.
4/13 anonim válasza:
Így van, ha nem a versenyzőkhöz viszonyítjuk, akkor ez jó eredmény.:)
5/13 anonim válasza:
Az a 200kg nem 400 akart lenni?:D
6/13 anonim válasza:
180-190-et tényleg nyomnak ebben a súlycsoportban: [link]
8/13 anonim válasza:
Ha biztos hogy 105kg az a 105kg, szeretném megkérdezni, hogy a szervezetedben még minden eredeti állapotban van?:)
Csak mert ezzel a testsúllyal gondolom nem rég kezdhettél el edzeni, és 105kg bizony elég sok.
(2 éve edzek személy szerint, 63kg-osan kezdtemm, 90vagyok most, és nekem nem megy ki még 100 sem)
9/13 dirtboy válasza:
jó teljesítmény,amatőr fekvenyomó versenyen ilyen kis súlycsoportban akár első is lehetnél szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!