Rosberg vagy Schumacher a jobb versenyző? (jelenleg)
Ez így van: "Mikor Schumi odament a Ferkához, az egy rakás fos volt."
1983-ban nyertek VB-t utoljára!
Nem illik összehasonlítani őket!
Schumi egy legenda!
Rosberg nem egy VB alkat :)
Mivel a kérdésben az szerepel, hogy jelenleg, ezért Rosberg, de csak egy hajszállal.
Viszont annak tükrében, hogy Schumacher több mint 15 évvel idősebb nála, és szinte ugyanazt a szintet hozza, hááát... megnézem hol lesz Rosberg 43 évesen de sztem az F1 közelében sem.
Amúgy összességében Schumacher sokkal jobb pilóta Rosberg-nél, hiába nincs Rosberg alatt versenyképes gép. Én is utáltam régebben mert mindig nyert, de amit elért az elvitathatatlan.
Amúgy meg a világbajnok Benetton-t, hagyta ott amivel rommá nyerte magát a Ferrariért, ami akkor kb olyan középszintű autónak számított mint most a Williams. Szóval ott azért nem arról volt szó mint most Vettel-nél, meg Hamilton-nál, hogy a hülyegyereket kapásból beültették a legfaszább gépbe, aztán csak nyerni kellett a vb címeket sorba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!