Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Rosberg vagy Schumacher a...

Rosberg vagy Schumacher a jobb versenyző? (jelenleg)

Figyelt kérdés
Szerintem Rosberg
2012. máj. 17. 16:24
1 2
 11/15 anonim válasza:

Ez így van: "Mikor Schumi odament a Ferkához, az egy rakás fos volt."

1983-ban nyertek VB-t utoljára!

2012. jún. 24. 00:22
 12/15 anonim válasza:
42%

Nem illik összehasonlítani őket!

Schumi egy legenda!

Rosberg nem egy VB alkat :)

2012. jún. 24. 00:24
 13/15 anonim ***** válasza:
Schumacher. Ha nem lett volna a pech-szériája akkor több pontja lenne, mint Rosbergnek...
2012. aug. 14. 12:15
 14/15 anonim ***** válasza:

Mivel a kérdésben az szerepel, hogy jelenleg, ezért Rosberg, de csak egy hajszállal.

Viszont annak tükrében, hogy Schumacher több mint 15 évvel idősebb nála, és szinte ugyanazt a szintet hozza, hááát... megnézem hol lesz Rosberg 43 évesen de sztem az F1 közelében sem.

Amúgy összességében Schumacher sokkal jobb pilóta Rosberg-nél, hiába nincs Rosberg alatt versenyképes gép. Én is utáltam régebben mert mindig nyert, de amit elért az elvitathatatlan.

Amúgy meg a világbajnok Benetton-t, hagyta ott amivel rommá nyerte magát a Ferrariért, ami akkor kb olyan középszintű autónak számított mint most a Williams. Szóval ott azért nem arról volt szó mint most Vettel-nél, meg Hamilton-nál, hogy a hülyegyereket kapásból beültették a legfaszább gépbe, aztán csak nyerni kellett a vb címeket sorba...

2012. okt. 6. 23:14
 15/15 anonim ***** válasza:
Schumacher volt a jobb idén. A válaszíró 79%-ban hasznos válaszokat ad. Igaza van neki. Schumacher már nyerhetett volna futamot és több ponttal zárhatott volna idén mint Rosberg ha nincs ez. Egyre jobb lett. 2010-be verte Rosberg. 2011-be teljesítmény alapján egy szinten mozogtak de ink. Rosberg. Most is hasonlóak voltak de ink. Schumacher. Kiváncsi lettem volna ha marad és összejön neki egy év akkor mi lett volna.
2012. dec. 8. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!