Szerintetek letudnám futni a 42km-es maratoni távot? Milyen időt kéne hozzá futnom egy 10km-es távon?
Először is leszeretném szögezni, hogy nem akarok jó eredményt elérni, csak le szeretném futni, ezt vegyétek figyelembe amikor választ adtok! köszike :)
Tehát amit tudni kell rólam, hogy soha nem voltam nagy futó, de az utóbbi években egyáltalán nem futottam, továbbá elég komoly asztmám is van, most is elég nehezen kapok levegőt. Mégis le szeretném futni a maraton-t, de csak akkor ha szerintetek is célba tudok érni
Holnap kezdenék neki az edzésnek, kérlek mondjatok egy szintidőt, mennyi idő alatt kellene teljesítenem 10km-t ahhoz, hogy értelme legyen elindulni? (persze bele kell jönnöm, elsőre biztos nagyon gyenge időt futnék, de a kérdés hogy milyen szintidőre kellene felhozni magamat?)
Az ilyen nevetségesen alacsony időkkel kíméljetek ne magatokból induljatok ki, én csak bele szeretnék férni az időlimitbe és olyan 5-5:30 óra alatt lefutni
A válaszokat nagyon szépen köszönöm
Hm igazatok van, mármint nem csak az, hogy 2-3 hét alatt nem lehet felkészülni egy maratonra, hanem ilyen asztmával ami nekem van amúgy is hogy gondoltam.
Folyamatosan úgy érzem magamat mintha futnék, nehezen kapok levegőt, akkor meg hogy gondolom én azt hogy lefutok 42km-t... Lesétálni se tudnám nemhogy lefutni...
Azt hiszem ezt feladom, de azért holnap lemegyek kicsit kocogni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!