Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Miert bantjak folyton Schumach...

Miert bantjak folyton Schumachert?

Figyelt kérdés

mindenki lathatja, hogy az a auto a sz@r. Rosberget versenybe veri (pedig Rosberg sokak szerint van olyan jo, mint Vettel) Mondjuk az O.K. hogy az aki csak az erdmenyeket nezi az azt hiszi, hogy bena. De a commentarok is...

Szerintetek miert bantjak?

2011. aug. 14. 01:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Schumacher-nek nem kellet volna vissza jönni... a forma 1 nem átjáróház... rengeteg fiatal tehetség van aki jobb autóra vár... és szinte biztos hogy többet kihoznának belőle mint schumacher... de schumika visszajött sztároltatni magát... pózolni a kamerába azt tud... de semmi többet... a jobb pilóták meg ott sznevednek hátul a szar autókkal.. szztem ez undorító

régen sem szerettem de most még annyira sem

2011. aug. 19. 14:10
 12/21 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 14:10

Boccs, de te nagyon hulye vagy :pp

Szerinted Schumi konyrgott a Mercinek es Ross Brawnnak?! Szerintem ez epp forditva volt!

Mondj egy fiatalt, aki jobban vezetne es plane jobban fejlesztene az autot es ekkora szakertelemmel rendelkezne!

Ki? Maldonaldo? vagy Buemi?

Ne nevetess xDDDDDDdddddDDd

2011. aug. 19. 16:19
 13/21 anonim ***** válasza:
képzeld hogy akit felsoroltál sztem gyorsabbak lennének mint schumacher
2011. aug. 19. 18:54
 14/21 anonim ***** válasza:

(Nem Alonsot sztárolom, csak egy példa): Gondoljunk vissza arra, mikor Alonso a Mclarenes éve után visszatért a Renaulthoz és bármennyire is sz-ar autó volt ő az év végén, főleg a második évben már kemény pontokat szerzett, 4. helyeken ért célba vagy még előrébb, pontosan nem emlékszem.

Nem csak az autó teljesítményén múlik az elért eredmény, ugyanúgy a pilótának is része van benne. Szóval ez nem mentség Schumi helyezéseire.

2011. aug. 19. 21:21
 15/21 A kérdező kommentje:

A válasz írója 56%-ban hasznos válaszokat ad.

Most komolyan, szerinted tobbre menne a Merci Buemivel?! xDD

Ezt valahogy emeszd meg:

[link]

2011. aug. 19. 22:40
 16/21 anonim ***** válasza:

nyalhatjátok schumikát de ti is láthatjátok hogy csak azért jött vissza mert ő SCUMACHER. szóval lehettek akármilyen elvakultak láthatjátok hogy semmi eredményt nem hoz... folyamatosan elrontja a versenyeket, szabálytalankodik... lassan már inkább hátráltatja a csapatot... nem tudom mit kell itt már erőlködni... 7 vb címmel azért már be lehetne élni... de oké ha olyan gyors lenne akkor jólvan legyen még... de csórinak már az is nehéz hogy befejezzen egy versenyt

de én csak segény Rosberget sajnálom akiről sokszor megfeledkeznek pedig hát ő tartja életben a csapatot még schumiika szórakozik a pálya szélén

lehet lepontozni

2011. aug. 20. 09:20
 17/21 A kérdező kommentje:

Meg nem pontoztam le senkit! xD Mindenki meg van a velemenye :DD

Csak gondolj bele, folyamatosan harcoltal a VB-ert evtizedeken at. Es egyenlore a verdad nem tud tobbet a 7. helynel. Persze, hogy megprobalsz agressziv lenni, ezert neha bitos, hogy eltalalsz valakit! :D Egyebkent ebben az avben o elozott a legtobbet! (mondjuk ez nem nehez, mert rajta kivul csak Hamilton probalkozik :DD)

Am nekem nagyon jo, hogy visszajott, mert az elozo palyafutasabol, csak az uccsot versenyt lattam :DD

2011. aug. 20. 13:14
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Rosberg 2X annyi pontot gyüjtött mint Schumi és a pontokat a versenyben osztják.
2011. aug. 20. 21:56
 19/21 anonim ***** válasza:

Viszon Schumacher volt a legnagyobb versenyző. A Mercinek nem is kell tesztpilóta.

14:26 nem értek egyet, mert Schumi sokkal nagyobb nevekkel versenyzett,olyanokkal mint Senna, Hill, Hakkinen, Villeneuve, Montoya, Alonso, Raikkönen. Ezek mind sokkal nagyobb versenyzők mint a csicska Vettel, meg Hamilton.

Vettel kocsiját egy majom is elvezetné. 1 futamot nyert csak úgy, hogy nem az első sorból indult, szóval nem egy nagy durranás, Rosber egy versenyképes autóval simán alázná. És emlékezzünk, hogy Raikkönen fénykorában nyert az utosló helyről is.

Hamilton meg közveszélyes, ezért nem tartom jó versenyzőnek.

2011. aug. 20. 22:03
 20/21 anonim ***** válasza:

Teljesen jól írod: VOLT a legnagyobb versenyző. Én nem vontam kétségbe az ő tehetségét, csak az utóbbi években már nem volt olyan eredményes, mint az elvárható lett volna tőle. Ezt többek között a lassabb autó, a sok fiatal tehetség megjelenése okozza, de valljuk be, hogy az ő képességei se a régiek. Elhiszem, hogy szeret versenyezgetni, szereti azt, ami ezzel jár és még pénzt is kap érte.. de a közönségnek mit mutat? Idén ötször nullázott. Azontúl, hogy Petrovval vagy épp Kobayasival csatázgat, csak körözget.

Lehet írták már, de leírom én is: élő legendaként vonulhatott volna vissza, akiben megmaradt volna a versenyképesség rejtélye, így viszont, hogy visszajött kiderült, hogy versenyképtelen.

2011. aug. 21. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!