Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Miert bantjak folyton Schumach...

Miert bantjak folyton Schumachert?

Figyelt kérdés

mindenki lathatja, hogy az a auto a sz@r. Rosberget versenybe veri (pedig Rosberg sokak szerint van olyan jo, mint Vettel) Mondjuk az O.K. hogy az aki csak az erdmenyeket nezi az azt hiszi, hogy bena. De a commentarok is...

Szerintetek miert bantjak?

2011. aug. 14. 01:19
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
csúcson kellet volna abbahagyni...
2011. aug. 14. 01:37
 2/21 anonim ***** válasza:
Schumacher egy F1-es legenda. És egy legendától az emberek elvárják, hogy akkor is első legyen, ha szar alatta az autó.
2011. aug. 14. 02:28
 3/21 anonim ***** válasza:

Mert emberek. És mint ilyenek, irigyek és kárörvendők.

Igencsak szimpatizálok sok vonatkozásban Schopenhauer nézeteivel, neki van egy mondása:

"A közönséges emberek hatalmas élvezetüket lelik a nagy emberek hibáiban és gyengeségeiben."

2011. aug. 14. 11:15
 4/21 A kérdező kommentje:

Uccso

Sajnos ez nem csak a sportra igaz...:(

2011. aug. 14. 11:27
 5/21 anonim ***** válasza:
Szerintem abból indulnak ki hogy amikor szar autó volt alatta pl 96 akkor is szerzett futam győzelmet. Persze felesleges összehasonlítani azokkal az évekkel, Schumacher is már megkopott és a mezőny is jóval erősebb mint régen.
2011. aug. 14. 12:38
 6/21 anonim ***** válasza:

Mert az emberek azt várták Schumitól, hogy ott folytasa ahol 2006-os Brazil nagydíjat befejezte. De erre még Ő sem képes. Vannnak akik nem tisztelik MS-t és nem fogadják el az ő rekordjait. De ez meg volt a pályafutsa 1. felében is. Csak most a teljesítményét is kritizálják:S

De nekem mindig Schumi marad a legnagyobb!!!

12/L

2011. aug. 14. 15:01
 7/21 anonim ***** válasza:

Ahogy már írták: a csúcson kellett volna abbahagyni. Élő legendaként vonulhatott volna vissza, erre most visszatért, talán még 1-2 évet lehúz a forma 1-ben, de jobb kocsija nem lesz(mert a jobb kocsikba a fiatal tehetségeket ültetik)

Az oké, hogy szeret versenyezni, nagy bevételt jelent a forma 1-nek és saját magának is, de izgalmakat ő már nem fog hozni.

2011. aug. 15. 11:42
 8/21 A kérdező kommentje:

Azt se ertem, hogy eddig mi a f@szt csinaltak?! Remelem Ross Brawn majd kitalal valamit :DD

Am szerintem egy hetszeres bajnoknak a nimbuszat mar nem lehet lerontani, inkabb respect, hogy bevallalta.

Ha a verda jo lesz, MSC is jo lesz :DD

2011. aug. 15. 13:38
 9/21 anonim ***** válasza:

Ross Brawn másfél év alatt nem tudott mit kitalálni...

Schumi idejében azért könnyebb dolga volt. Most itt van Vettel, Alonso, Hamilton, Button és sorra érkeznek a jövő nagy tehetségei. Schumi teljesítménye szép volt, de lejárt az ideje, ezt kellene elfogadnia sok mindenkinek. :)

2011. aug. 15. 14:26
 10/21 A kérdező kommentje:

Ugyse fogjuk meggyozni egymast ;)

Majd 1-2 ev mulva ugyis kiderul :DD

2011. aug. 15. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!