Miert bantjak folyton Schumachert?
mindenki lathatja, hogy az a auto a sz@r. Rosberget versenybe veri (pedig Rosberg sokak szerint van olyan jo, mint Vettel) Mondjuk az O.K. hogy az aki csak az erdmenyeket nezi az azt hiszi, hogy bena. De a commentarok is...
Szerintetek miert bantjak?
Mert emberek. És mint ilyenek, irigyek és kárörvendők.
Igencsak szimpatizálok sok vonatkozásban Schopenhauer nézeteivel, neki van egy mondása:
"A közönséges emberek hatalmas élvezetüket lelik a nagy emberek hibáiban és gyengeségeiben."
Uccso
Sajnos ez nem csak a sportra igaz...:(
Mert az emberek azt várták Schumitól, hogy ott folytasa ahol 2006-os Brazil nagydíjat befejezte. De erre még Ő sem képes. Vannnak akik nem tisztelik MS-t és nem fogadják el az ő rekordjait. De ez meg volt a pályafutsa 1. felében is. Csak most a teljesítményét is kritizálják:S
De nekem mindig Schumi marad a legnagyobb!!!
12/L
Ahogy már írták: a csúcson kellett volna abbahagyni. Élő legendaként vonulhatott volna vissza, erre most visszatért, talán még 1-2 évet lehúz a forma 1-ben, de jobb kocsija nem lesz(mert a jobb kocsikba a fiatal tehetségeket ültetik)
Az oké, hogy szeret versenyezni, nagy bevételt jelent a forma 1-nek és saját magának is, de izgalmakat ő már nem fog hozni.
Azt se ertem, hogy eddig mi a f@szt csinaltak?! Remelem Ross Brawn majd kitalal valamit :DD
Am szerintem egy hetszeres bajnoknak a nimbuszat mar nem lehet lerontani, inkabb respect, hogy bevallalta.
Ha a verda jo lesz, MSC is jo lesz :DD
Ross Brawn másfél év alatt nem tudott mit kitalálni...
Schumi idejében azért könnyebb dolga volt. Most itt van Vettel, Alonso, Hamilton, Button és sorra érkeznek a jövő nagy tehetségei. Schumi teljesítménye szép volt, de lejárt az ideje, ezt kellene elfogadnia sok mindenkinek. :)
Ugyse fogjuk meggyozni egymast ;)
Majd 1-2 ev mulva ugyis kiderul :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!