Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Mi a velemenyed Michael...

Mi a velemenyed Michael Schumacherrol?

Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 22:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Számomra Schumi a legnagyobb mindörökké!

Elismerem:

-hogy nem ő a legsportszerűbb és nem is akarom őt védeni.

-hogy nem sok esélye van idén futamot nyerni és nem akarom a múltat sem felhozni.

-az is igaz, hogy Rosberg most jobban áll Schuminál, de azért Schumi messze jobb teljesítményt nyújt a futamokon, mint NR. Aki ezt nem imseri el, az nem igazán nézi az F1-t.

Hamiltonnal kapcsolatban:

-Hamilton egy éllovas istálóhoz szeződött 2007-ben, ami azt jelentette már akkor is, hoyg LH kivételes tehtség, ha a McLarennél kezdhette a pályafutását. Míg Schumacher a Jordannél kezdett és úgy bizonyította a kivételes tehetségét, hogy fantasztikus teljesítményt nyújtott első versenyein is.

Schuminak mindig is nagyon fontos volt a csapatjáték, ami szerintem az egyik legjobb tulajdonsága. Azt se felejtsük el, hogy Schuminak mindenért meg kellett küzdenie! Evvel kapcsolatban találtam egy Schumi rajonói fórumon egy idézetet:

"Soha nem a könnyebbik út járt Michaelnek, most sem, de egyszer eljön a fény az alagút végén és akkor mondhatják, hogy na igen...már megint Schumacher. És IMÁDNÁM HALLANI EZT A MONDATOT"

Ez az én véleményem.

Schumi, Koba Forever:D

12/L

2011. júl. 28. 09:40
 12/19 anonim ***** válasza:

utolsó:

minden tiszteletem a tiéd, 12L létedre nagyon jól látod a dolgokat a F1-ben

2011. júl. 28. 14:55
 13/19 anonim ***** válasza:
Utolsónak Köszi:D 09.40 voltam. Amúgy kicsit hosszan írtam délelőttxD
2011. júl. 28. 15:24
 14/19 A kérdező kommentje:

A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 09:40

Grat :)!

Tanulhatna toled 1-2 ember ;))

2011. júl. 28. 16:27
 15/19 anonim ***** válasza:

Neked is köszi Kérdező!:D

Imádom az F1-et és Schumit(de csak 2010 Bahrein futam előtt lettem rajongó, de szerintem születésem óta nézek F1-t:D 2 báttyal, na meg persze apukám is szereti, de én vagyok a családban a legnagyobb rajongó:D)

2011. júl. 28. 16:39
 16/19 anonim ***** válasza:

mehetne már nyugdíjba elveszi a lehetőséget a fiatalabb pilótáktól..

amúgy se fog már több vb címet szerezni hál Istennek..

mindig is utáltam Schumachert..

szal húzhatna máá :D

2011. júl. 29. 23:54
 17/19 anonim ***** válasza:

az utolsó válasz adott osztom . Teljesen igaza van ! :D

mit akar itt azt hiszi hogy olyan jó ? sose volt a legjobb csak egy ferrariban ült és most meg egy gyengébb mercedesben. és mit csinál a nagy király? semmit!! ..szóval már ideje lenne menni .

2011. júl. 30. 16:37
 18/19 anonim ***** válasza:

utolsó válaszoló! köszi :D

am ja abban igazad van hogy a legjobb autóban ült.. csak ezért szerzett 7 vb címet.. egy mclarennel vagy egy williamssel tudi nem lett volna bajnok :D

am schumacher idejéből egyértelmű hogy montoya és kimi volt a legjobb :D

2011. júl. 30. 18:13
 19/19 anonim ***** válasza:
Egy élő F1 legenda! Nagyon jó pilóta, amiket csinált az egészen hihetetlen. A Forma-1 valaha élt legjobb pilótája! Csak az a visszatérés nem kellett volna...
2011. aug. 3. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!