Mi a velemenyed Michael Schumacherrol?
Igen... tenyleg nem egy top verda a Merci...
De azert a Toro Rossonal jobb :))
Szerintem egy Ferrariba biztos megizzasztana Hamiltonekat :))
Szerintem nem jó ! Régen se bírtam most se !
A fele világbajnokiát el kéne venni !
Hamilton sokkal jobb ,mindenidők legjobb pilótája! Hamilton és nem Schumacher .mert most van 7 világbajnokia mikor asszem az osztrák nagydíjon (ami már nincs neki köszönhetően)barichello állóra fékez majdnem .Ez milyen munka . és még ő a nagy király . Hát nem ! Ha vki olyan jó lenne akkor Rosberg nem verné folyamatosan . tehát nem sok köze van a F1-hez ha nincs kocsi alatta. Ez a véleményem ! A tehetséget meg lehet látni az emberekről és aki tehetségez az csak Hamilton , Kubica (most sajnos nincs ) Rosberg ,Webber ,Sutil .Alonso !!!!!!!
A válasz megírásának időpontja: ma 01:12
Szerintem Msc jobb, mint Hamilton! De en imadom Hamiltont is nem egy Barichello, vagy egy Alonso, aki csak sirni tud...
A hulye is latja, hogy Schumi veri Rosberget, csak NAGYON peches!
Silrverstoneban jobb volt, csak megbuntettek
Monte-Carloban is jobb volt, csak a Merci elfustolt
Valenciaban is gyorsabb volt, csak neki ment (asszem) Petrovnak
Itt a Nurborgringen is jobb volt, csak megcsuszott a vizen
Am Vettelt kihagytad xDD....:PP
Régen nagyon nem kedveltem - pökhendi és öntörvényű volt.
Amióta nem annyira sikeres már sokkal szimpatikusabban viselkedik. Nincs bajom vele.
Vettelt nem is akartam írni :D
Hamilton a legjobb és az is marad , persze elísmerem Schumachert mert tudni kell vezetni ahhoz ,hogy idáig eljusson de nem lenne 7 világnajnoki igazságosan! csak 4 vagy 5.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!