Felipe Massa vagy Timo Glock?
Massa, 2008-ban majdnem világbajnok lett, már érezhette is, de Glock elött volt Hamilton és pont ezon múlott hogy Hamilton vb lehessen, Glock meg csúszott és Hamilton lett a világbajnok.. nem tudom melyik nagydíjon volt, sztem Brazil.. mert úgy ki fügyülték..
Massa az egyik legjobb versenyző (volt) de mióta balesete volt, nem a régi..
Egyértelmuen Felipe!
Timo Glock-ot egyszeruen utálom , ebbol már nyilvánvalóan látszik is ,hogy Ferrari drukker vagyok! :D :)
A 2008-as szezonról pedig annyit mondanék ,hogy abban az évben is mindent megtett Felipe csak az autó nem volt elég megbízható...:S
Akkor a Hungaroringen 3 korrel a vége elott romlott el a kocsija...
Ha ez nem tortént volna meg ,akkor valószinuleg Hamilton nem lenne világbajnok. (csak sajnos ott van az a bizonyos "ha")
Mindenesetre remélem ,hogy még sok szép eredményt fog elérni a pályafutása során Felipe és az egész Ferrari csapat is. :)
Forza Ferrari! :)
Elozo vagyok! :D
Akkoriban utáltam a Mclaren-Mercedes-t ,de már kicsit janult a helyzet. :)
Lewis-t pedig már kedvelem!
Nagyon jó versenyzo ,gyors és szimpatikus. Az esetek 99%-ban sportszeru is ,ami bizony a RedBull-ról és versenyzoirol nem mondható el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!